Încă un scandal cu Mircea Sandu. "I-am tras-o lui Marian Iancu"

Încă un scandal cu Mircea Sandu. "I-am tras-o lui Marian Iancu"

Stenograma şedinţei Comitetului Executiv al FRF în urma căreia a fost decisă excluderea Universităţii Craiova din fotbalul românesc a fost făcută publică.

Potrivit documentelor obţinute de "Gazeta Sporturilor", şeful FRF se bate cu pumnul în piept că i-a "tras-o" lui Marian Iancu, preşedintele FC Timişoara, echipă retrogradată după ce nu a primit licenţa.

"L-am regulat, adică sunt mai tare în ceea ce mă priveşte, şi i-am tras-o şi lui, ca persoană", a spus atunci Mircea Sandu, care a a propus excluderea Universităţii Craiova şi nu suspendare ei, anunţându-i, după vot, pe membrii CEx că nu există nici o presiune.

Mai mult, Dumitru Dragomir a propus ca Juventus Bucureşti să îi ia locul Universităţii în Liga a 2-a, deoarece: "Bucureştiul nu are nicio echipă în Liga a II-a. V-aş ruga să ţineţi cont că e un mort în familia lor, ştiu eu, e un caz deosebit, şi să ţinem cont că această echipă a promovat jucători la echipa naţională în decursul anilor".

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, şeful FRF l-a asigurat pe Vaslie Avram că funcţia lui nu este în pericol, precizând că "dacă îşi face treaba bine o să îl propun pentru un nou mandat", iar Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, a adăugat: "Dacă persistă să fie aşa de coardă, da!".Vasile Avram a făcut un tur prin arestul DNA, sub acuzaţia de luare de mită.