Evenimentul s-a produs în noapte de luni spre marți, în localitatea Unirea. În timpul altercației, clanurile au produs pagube considerabile. Aceștia au avariat două mașini, iar mai multe persoane, care au suferit răni destul de grave, au ajuns la spital pentru a beneficia de îngrijiri medicale.

CITEȘTE ȘI Iureș la Ministerul Sănătății după ce directorul Unifarm a fost acuzat de luare de mită

Lupta desprinsă din filmele Western ar fi pornit de la două femei, care erau într-un conflict de mai multă vreme. Cele două erau iubitele a doi dintre principalii protagoniști ai luptei în plină stradă.

Cei 8 indivizi s-au luat să bătaie în plină stradă. În timpul altercației, aceștia au distrus mai multe automobile, s-au lovit cu bâte, cozi de topor. Doi dintre ei au fost grav răniți, iar unul a decedat în drum spre spital. Avea 57 de ani.

CITEȘTE ȘI Exclusiv. Executat de cămătari cu gulere albe, protejați de autorități

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

„Polițiștii doljeni au fost sesizați noaptea trecută. S-au deplasat imediat la fața locului și au stabilit că între două grupuri de câte patru persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 57 de ani, a izbucnit un conflict. Au fost folosit și obiecte contondente. Două autoturisme au fost avariate și mai multe persoane au fost duse la spital.

Din păcate, în drum spre spital, un bărbat de 57 de ani a decedat. Organele de anchetă au stabilit că altercația ar fi pornit de la un conflict mai vechi. Cercetările sunt continuate în vederea lămuririi stării de fapt și a tragerii la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în altercație, fiind întocmit un dosar penal”, a declarat Cosmin Grădinaru, IPJ Dolj.

CITEȘTE ȘI DNA a deschis primul dosar greu din pandemie. Luare de mită și trafic de influență

Momentan nu a fost arestată nicio persoană, dar oamenii legii continuă cercetările, transmite Antena 3.