Evenimentul Zilei > Actualitate > Încă un accident cu copii printre victime, în România
Încă un accident cu copii printre victime, în România

Încă un accident cu copii printre victime, în România

Încă un accident cu copii printre victime s-a produs duminică, în România, la o zi după tragedia din cartierul Andronache din Capitală.

Încă un accident cu copii printre victime.De astă dată accidentul a avut loc la Galați. Trei persoane, printre care un copil de 14 ani, au fost rănite, duminică. Cei trei au fost victimele coliziunii dintre două autoturisme în zona Băncilor din municipiul Galaţi, anunță Inspectoratul de Poliţie al Judeţului, citat de Agerpres.

Conform informațiilor oferite de IPJ Galaţi, cele două autoturisme, conduse de o femeie de 40 ani, respectiv de un bărbat de 60 ani, au intrat în coliziune din cauza neacordării de prioritate.

Din cauza impactului foarte dur, unul dintre autoturisme a părăsit carosabilul şi a ajuns pe trotuarul din dreptul Direcţiei de Finanţe Publice Galaţi.

Încă un accident cu copii printre victime

La locul accidentului au intervenit echipaje de la Ambulanţa Galaţi şi SMURD. Acestea au transportat la spital, pentru îngrijiri medicale şi investigaţii suplimentare, trei persoane. Este vorba de şoferii celor două maşini şi de un copil de 14 ani, pasager într-unul dintre autovehicule.

„Ambii şoferi au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Traficul nu a fost oprit în zona producerii accidentului, iar până la ridicarea şi mutarea pe platformă a celor două auto implicate s-a circulat pe o singură bandă de mers”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Ciprian Stoica.

În acest caz va fi deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Tragedia din Andronache

Reamintim că, sâmbătă, două fete au murit după ce o şoferiţă a pierdut controlul maşinii şi a lovit în plin un grup de copii. Accidentul s-a produs la ieşirea din Bucureşti spre Voluntari.

Potrivit martorilor, şoferiţa şi persoana care o însoţea ar fi consumat băuturi alcoolice. Imediat după producerea accidentului,  ei ar fi ieşit din maşină şi nu şi-au putut menţine echilibrul din cauza ebrietăţii.

Accident rutier groaznic în Bucureşti. Au murit o fetiţă şi o adolescentă. Update

Titi Aur despre accidentul în care au murit două fete: „Autoritățile sunt responsabile moral”