Evenimentul Zilei > Social > Încă o schimbare majoră la TV. Ce canal dispare. News Alert
Încă o schimbare majoră la TV. Ce canal dispare. News Alert

Încă o schimbare majoră la TV. Ce canal dispare. News Alert

Eurosport a dispărut din grila Telekom, implicit şi din grila Orange. Aşadar, de la 1 ianuarie 2020, abonaţii nu mai au posibilitatea să urmărească emisiunile sportive.

Foarte mulți abonați ai operatorului de televiziune Orange TV  s-au plâns de dispariția programelor de sport. Pe lângă Eurosport, au dispărut şi canalele Discovery.

Orange a reacționat la plângerile primite de la abonaţi pe pagina oficială de Facebook: „Lista de canale este dinamică și poate suferi modificari. Chiar dacă anumite canale TV sunt eliminate, respectăm, în continuare, numărul minim de canale agreat la semnarea contractului. Canalele noi introduse în grilă, cu aceeași tematică, sunt: Euronews, Fightbox, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Docubox HD, Viasat Explore HD, Viasat History HD, Viasat Nature HD, Timeless Drama Channel HD, Travel XP, Look 2, Look 3”.

Iată ce spune şi comunitatea Orange

„Discovery-urile si Eurosport, eliminate din grilă din ianuarie 2020 Discovery-urile si Eurosport OUT.Cei din Call Center jura ca posturile nu vor fi scoase”.

Problema a fost lămurită tot pe site-ul comunităţii: „Canalele respective nu au fost eliminate de Orange! La televiziunea prin cablu, Orange funcționează cu infrastructura Telekom, inclusiv cu unele canale. Telekom a reziliat contractele cu unii producători, astfel au rezultat scoaterea din grila a unor posturi”.

Eurosport transmite competiţii importante precum Premier League, Turneele de Mare Șlem la tenis (Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open) ATP Cup Circuitul ATP, Jocurile Olimpice din vară, Turneul celor 4 trambuline și întreg sezonul de sporturi de iarnă.