ÎNCĂ o bancă oferă conversia creditelor în franci elveţieni!

ÎNCĂ o bancă oferă conversia creditelor în franci elveţieni! Sursa foto: Arhiva EvZ

Bancpost a prezentat duminică o ofertă individualizată de conversie în lei pentru clienţii cu credite în franci elveţieni garantate cu ipotecă.

Oferta Bancpost constă în dobândă fixă redusă de 1,5% pe an pentru primii trei ani, ceea ce se va reflecta într-o reducere medie a ratei lunare de 30%, informează Agerpres

După această perioadă se va aplica o dobândă individualizată variabilă, compusă din marja fixă şi indicele ROBOR la 3 luni. 

'Există un interes crescut din partea clienţilor pentru propunerile de conversie a creditelor, iar noua ofertă Bancpost vine în întâmpinarea acestor aşteptări', a declarat Andreea Mincu, Director Executiv în cadrul Bancpost. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Oferta de conversie prezentată de Bancpost se va realiza la cursul de schimb al băncii de la momentul realizării conversiei şi nu presupune niciun comision de administrare credit şi analiză din partea băncii. În perioada următoare, clienţii Bancpost cu credite în franci elveţieni garantate cu ipotecă vor fi invitaţi în unităţile băncii pentru prezentarea noii oferte de conversie.