Evenimentul ZileiPoliticaÎn PSD s-a stabilit planul de urgență. Decizie luată în toiul nopții de liderii partidului

În PSD s-a stabilit planul de urgență. Decizie luată în toiul nopții de liderii partidului

În PSD s-a stabilit planul de urgență. Decizie luată în toiul nopții de liderii partidului
Mihai Fifor, Secretarul general al PSD, a declarat pentru Antena 3, după anunțarea rezultatelor Exit-poll-ului, că social-democrații se gândesc să depună o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban.

De asemenea, Fifor a mai declarat că PSD așteaptă rezultatele finale pentru a își face o imagine mai clară în ceea ce privește prezidențialele.

„Pentru noi este un rezultat important și un rezultat care a arătat că Viorica Dăncilă a reușit să recupereze un număr important de voturi. Dacă facem analiză între numărul de voturi, între procentul pe care l-am avut de pildă la alegerile europarlamentare. Pe de altă parte, dacă facem o comparație cu decembrie 2016 atunci când PSD a câștigat alegerile cu un număr foarte mare, putem trage o concluzie, anume că, dacă în mai pierdusem aproape un milion și ceva de voturi acum am reușit să le recuperăm”, a declarat Mihai Fifor.

„S-a și discutat că se poate ca în luna februarie să depunem o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban. Acest Guvern care văd că nu reușește să ia ritmul cu nevoile țării. Nu ne facem niciun fel de problemă în ceea ce privește alegerile parlamentale și locale de anul viitor”, a mai spus Mihai Fifor.


Accesează: