Evenimentul Zilei > Actualitate > În halul ăsta? Cum a ajuns Meghan Markle să-l domine pe Harry e incredibil! Dovezi
În halul ăsta? Cum a ajuns Meghan Markle să-l domine pe Harry e incredibil! Dovezi

În halul ăsta? Cum a ajuns Meghan Markle să-l domine pe Harry e incredibil! Dovezi

Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt unul dintre cele mai mediatizate cupluri ale planetei, astfel că relaţia lor este mereu în atenţia presei.

Aşa s-a întâmplat recent, când fostul cuplu regal a ieşit la plimbare în Beverly Hills,  oraş situat la vest de Los Angeles şi în care cei doi locuiesc în conacul lui Tyler Perry.

Harry şi Meghan poartă măşti pe figuri pentru a se proteja de pandemia de coronavirus şi sunt îmbrăcaţi lejer.

El poartă blugi, un tricou polo si are pe cap o sapca de baseball cap, iar ea are o rochie Magic Linnen în valoare de 76 de dolari, o pălărie, ochelari de soare şi balerini.

Ducii de Sussex sunt însoţiţi de cei care le asigură securitatea şi care la rândul lor poartă măşti de protecţie. Fiul lor, Archie, a fost lăsat acasă.

Ceea ce atrage atenţia este că în pozele realizate de fotoreporterii americani, Meghan Markle este cea care este mereu prima.

Actriţa merge în faţa lui Harry, care acceptă voluntar sau involuntar ca soţia lui să deţină prim-planul. Un gest care poate spune multe despre cine conduce relaţia…

De altfel, la începutul săptămânii trecute, Prinţul Harry a fost analizat de o expertă în limbaj corpului, care a comentat un apel video al acestuia.

Ducele de Sussex a vorbit împreună cu soşia lui despre problemele rasiale din SUA, dar şi despre mişcarea Black Lives Matter în cadrul acelui apel video.

Judi James susținea că Harry arăta ca „un pește din apă” şi că Meghan şi-a „eclipsat” soţul datorită personalităţii ei.

Experta a mai completat că Prințul Harry arăta „incomod” și „nu avea încredere” în timpul acelui apel video.

„Meghan a arătat o frântură a abilității sale de a vorbi cu pasiune despre cauzele sale și a capacităţii ei de a inspira oamenii când a fost în Marea Britanie, dar cu centura de siguranță a restricțiilor regale dată jos.

Ea poate fi văzută că are legătură și are empatie cu tinerii într-un fel în care Harry, cu educația sa privilegiată, nu a putut niciodată să aibă.

Ochii lui pleacă spre dreapta și apoi, la un moment dat, se uită în jos la podea, în loc să arate concentraţi vizual și pe mesaj.

Privirea în jos este de obicei un gest tăiat care sugerează lipsa de încredere sau dorința de a se ascunde momentan”, a declara Judi.

sursa: The Sun

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News