Evenimentul Zilei > Actualitate > În ce stare se află Michael Schumacher?! Neurochirurgul său sparge gheața
În ce stare se află Michael Schumacher?! Neurochirurgul său sparge gheața

În ce stare se află Michael Schumacher?! Neurochirurgul său sparge gheața

Neurochirurgul care s-a ocupat de Michael Schumacher, Nicolae Acciarri, a vorbit despre starea de sănătate a fostului campion de Formula 1.

Nicolae Acciarri, neorochirurg la spitalul Bellarria din Bologna, a oferit informații sumbre cu privire la starea de sănătate a lui Michael Schumacher. În continuare, starea fostului pilot este gravă, iar acesta a ajuns de nerecunoscut, notează Cancan.

„Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este foarte tare deteriorată şi degradată. Imaginea sa este foarte diferită faţă de cea pe care o ştim când era pe circuit. S-a deteriorat mult la toate nivelurile, atât organic, cât şi la nivelul musculaturii şi scheletului. Toate acestea sunt rezultatul traumei la creier pe care a suferit-o„, a declarat neurochirurgul.

În vârstă de 50 de ani, Michael Schumacher nu a mai fost văzut în public de mai bine de patru ani când a suferit acel accident înfiorător în Alpii Francezi. El s-a lovit puternic în zona capului în urma incidentului produs pe 29 decembrie 2013, în timp ce schia pe o pârtie din Alpii Francezi. După accident, fostul campion la F1 a fost băgat în comă indusă timp de șase luni și, ulterior, a fost supus unui tratament în Elveția.