Evenimentul Zilei > Monden > În 1985, Elena Ceaușescu s-a răzbunat crunt pe o divă din România! „Aveam 16, 17 ani!″
În 1985, Elena Ceaușescu s-a răzbunat crunt pe o divă din România! „Aveam 16, 17 ani!″

În 1985, Elena Ceaușescu s-a răzbunat crunt pe o divă din România! „Aveam 16, 17 ani!″

La aproape 53 de ani, Ramona Bădescu a dezvăluit recent cât de mult a suferit în Epoca de Aur din cauza frumuseții sale. În prim-plan apar Elena Ceaușescu și Nicolae Ceaușescu, dictatori dominați de anumite prejudecăți, așa cum a aflat în 1985 actrița și cântăreață care a făcut carieră în Italia.

Totul s-a întâmplat undeva în 1984 sau 1985, după ce Elena Ceaușescu a remarcat că Ramona Bădescu purta breton. Deranjată din cauza acestei alegeri estetice, soția lui Nicolae Ceaușescu a transmis că viitoarea divă a României nu mai avea voie să apară în emisiunile postului public de televiziune.

Se pare că bretonul nu a fost decât un pretext. Adevărata problemă era legată de frumusețea cei care bătea la porțile afirmării artistice, așa cum se poate observa într-un videoclip încărcat pe YouTube.

Așa cum se știe, Elena Ceaușescu avea o problemă cu femeile frumoase și se simțea eclipsată de prezența acestora. Prin urmare, făcea totul pentru ca respectivele să nu mai fie în prim-plan.

„Tovarășa academician doctor inginer″ ajungea la această situație din cauza personalității sale, dar și pentru că natura nu-i dăruise trăsături frumoase și se simțea inferioară. Așadar, dezvoltase un complex de care nu a putut scăpa toată viața.

Elena Ceaușescu nu suporta bretonul

Ramona Bădescu a vorbit recent despre „contactul cu Elena Ceaușescu″ în cadrul emisiunii pe care Denise Rifai o prezintă la Kanal D. „Elena Ceaușescu era geloasă pe orice femeie. Avea acest complex pentru că nu a fost o femeie cultă. Nu a fost o femeie care a obținut lucrurile cu munca ei.

Titlurile (n.r. – titlurile academice) i s-au făcut pe plac. Era o femeie viciată. Era geloasă pe orice femeie, dar nu cred că avea ceva anume cu mine. Eram totuși micuță. Aveam 16, 17 ani în acea perioadă.

foto: Fototeca online a comunismului românesc; cota arhivistică, 32/1974. Plecarea delegaţiei de stat a R.S.R. condusă de Nicolae Ceauşescu într-o vizită oficială de prietenie în diferite ţări din Africa şi America Latină. (3 martie 1974)

Da, eu aveam breton. Ea nu suporta bretonul și îmi aduc aminte că Nicolae Ceaușescu nu suporta bărbații care aveau barbă. Erau acele concepții de impunere a unei imagini curate, care să exprime prin față acea curățenie sufletească.

Era o prostie pentru că omul trebuia lăsat așa cum se simte bine. Eram micuță, nu puteam să o sperii eu pe Elena Ceaușescu″, a declarat Ramona Bădescu.

Câte repere despre Ramona Bădescu

Ramona Bădescu a fost atrasă de muzică încă de era o fetiță. Ulterior, ea a dorit să devină actriță deși părinții săi au îndrumat-o spre alt domeniu. Vedeta care a plecat din România pentru a câștiga faimă în Italia este licențiată în Economie și Comerț.

Ramona a emigrat în Italia imediat după Revoluție și a debutat în televiziune cu emisiunea Fantagame. Mai trebuie spus că a fost atrasă și de modelling. În 2008 a intrat în politică și a candidat la alegerile din Roma, dar fără succes.

În România, diva ar avea câteva afaceri, printre care un restaurant. De asemenea, este implicată în mai multe acțiuni umanitare.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: