Lista este lungă și repetitivă. În raportul Ministerului de Interne din Renania de Nord – Westfalia privind agresiunile din Köln există și plângerile înregistrate în legătură cu faptele comise în noaptea de 31 decembrie în zona Gării Centrale.

Cotidianul Bild a intrat în posesia documentului și, în ediția sa de marți, publică în ediția sa de marți 114 dintre acestea. Doar zece bărbați figurează printre victime. Toate celelalte sunt femei care au suportat aceleași violențe, în care se amestecă delincvența minoră (cum ar fi furtul de telefoane mobile) cu hărțuirea sexuală.

Faptele descriu o noapte de haos: primele fapte sunt semnalate la ora19, iar ultimele la ora 8.

„21.45 – Victima a fost apucată și pipăită pe tot corpul de mai mulți indivizi.”

„22.45 – Două victime: prima a fost apucată de părțile intime, celei de-a doua i s-a smuls geanta.”

„23.05 – Victima a fost atinsă în părțile intime, i s-a furat iPhone-ul.”

„23.30 – Victima a fost încercuită de mai mulți indivizi, pipăită pe fese, geanta i-a fost furată.”

„00.30 – Trecând printr-un grup de indivizi, victima a fost apucată de fese pe sub fustă și pe sub lenjerie. S-a încercat să i se fure sacul.”

„00.30 – Un grup de 20 de indivizi (nord-africani) au prins victimele, un bărbat și o femeie, le-au tras de pantaloni. Un portofel a fost furat.”

„01.00 – Trei victime, încercuite de un grup de nord-africani. Au fost pipăite între picioare, pe piept și sub pantaloni. Telefoanele mobile le-au fost furate. Tentativă de furt al genții.”

„01.30 – Victima a traversat un grup de 50 de persoane. A fost apucată de fese și de piept, pe sub tricou. Telefonul portabil i-a fost furat.”

„05.30 – Un individ a interpelat victima zicându-i ‘tu, sexy’ și a pipăit-o.”

De la 1 ianuarie, peste 500 de astfel de plângeri au fost depuse.

 „Acest fenomen de agresiuni sexuale în masă nu era previzibil”, se afirmă în raport, pe un ton care seamănă foarte mult a scuză.

Totuși, poliția subliniază similitudinea cu un modus operandi cunoscut în țările arabe sub numele de „taharrush gamea”, hărțuirea sexuală a femeilor în mulțime.

Până acum, au fost identificați doar 19 suspecți, dintre care 10 erau cunoscuți cu pentru fapte de delincvență, iar unul de agresiune sexuală.

Șapte sunt marocani, trei algerieni, un libian, un tunisian, un iranian, un sirian, un somalez, un turc un albanez, un „nord-african” și un altul de naționalitate necunoscută.

Zece dintre cei sunt solicitanți de azil. Cel mai în vârstă are 32 de ani, cel mai tânăr, 16 ani.