Evenimentul Zilei > Monden > Imagini incendiare pe plajă. Vedeta Instagramului doar într-un bikini minuscul. Foto în articol
Imagini incendiare pe plajă. Vedeta Instagramului doar într-un bikini minuscul. Foto în articol

Imagini incendiare pe plajă. Vedeta Instagramului doar într-un bikini minuscul. Foto în articol

Kim Kardashian a postat pe Instagram imagini incendiare din vacanță sa din Mexic unde apare îmbrăcată cu un top şi un bikini minuscul.

Kim Kardashian nu este una dintre acele femei care să se ferească să posteze pe jumătate dezbrăcată. Vedeta, în vârstă de 34 de ani, tocmai a reiterat acest fapt prin postarea a două instantanee în bikini din luxoasa ei escapadă mexicană după ce s-a întors acasă din staţiunea Cabo San Lucas.

În cele mai recente fotografii, bruneta își prezintă celebrele curbe ale coapselor purtând o bustieră albă şi un bikini minuscul, o pereche de ochelari de soare cu rama subțire și o coadă lungă.

Rubrica de comentarii a fost rapid inundată de complimente din partea fanilor care îi admiră corpul. Un fan entuziast a scris: „Mi-aș vinde ficatul și părinții să arăt așa”. În timp ce un altul a comentat: „Ești mai mult decât fierbinte. Șoldurile alea !!„.

Sursa: Instagram