Fosta actriță a decis să-l scoată în lume pe micuţul Archie. Este prima apariţie publică după prezentarea fotografiilor de la naștere şi de la botez.
Meghan îl ţine în brațe, cu fața întoarsă spre piept, pentru a nu-l arăta paparazzilor și pentru al proteja de zgomote. Kate a venit de asemenea cu toți cei trei copii, George, Charlotte și Louis.
Apariţia celor două cumnate la meciul de polo arată că nu există animozităţi între ele aşa cum a speculat presa dar şi numeroasele voci din apropierea Casei Regale.
Cei doi fraţi au joacat în echipe opuse, doar pentru a da sare şi piper concurenței între frați. William și Harry au acceptat să joace la Ziua Regelui la King Power Royal Charity de la Wokingham, un turneu ținut în memoria lui Khun Vichai Srivaddhanaprabha, antreprenorul care a murit la 28 octombrie 2008 ca urmare a unui accident de elicopter.
În fotografie o vedem pe Meghan, purtând  o rochie midi  kaki creată de Lisa Marie Fernandez , iar  Archie este îmbrăcat într-o salopetă albă și cu picioruşele goale.  Video puteţi urmări AICI
Regele puterii Royal Caritate Ziua PoloSursa foto: The Sun