Evenimentul Zilei > Actualitate > Imagini de SENZAŢIE la Premiile Oscar: Vedetele care au dezvăluit prea mult prin ţinutele lor, chiar şi părţile intime
Imagini de SENZAŢIE la Premiile Oscar: Vedetele care au dezvăluit prea mult prin ţinutele lor, chiar şi părţile intime

Imagini de SENZAŢIE la Premiile Oscar: Vedetele care au dezvăluit prea mult prin ţinutele lor, chiar şi părţile intime

Ceremonia de la Oscar este cea mai importantă gală din industria cinematografiei americane din tot anul, așa că pentru un asemenea eveniment, actrițele ar trebui să se pregătească conștiincios și să aleagă ținute care să le avantajeze și, cu care să atragă laude pe covorul roșu.

Însă nu toate reușesc să impresioneze, și poate că nu este vina lor, ci a stiliștilor care le îmbracă. Indiferent de acest lucru, unele dintre ele au reușit să dezamăgească în această seară. Și este păcat să ratezi o apariție care ar fi putut intra în istorie ca cea mai bună de la Oscar. 

Scarlett Johansson a înmânat Oscarul pentru cea mai bună melodie originală însă, pe covorul roșu, i s-a văzut sânul și un tatuaj pe care l-a ținut multă vreme ascuns de ochii iscoditori ai fotografilor.

Actrița Blanca Blanco s-a făcut remarcată la ceremonia de decernare a premiilor Oscar 2017. Și-a făcut apariția pe covorul roșu purtând o rochie cu o crăpătură adâncă ce nu a ajutat-o prea mult să își ferească părțile intime de văzul lumii. 

Mariah Carey e foarte mândră de sânii ei, însă îi „pedepsește” în ținute extraordinar de strâmte, care nu-i avantajează foarte tare decolteul. La Vanity Fair Oscar Party, artista a fost în centrul atenției într-o rochie cu animal-print, al cărei punct forte s-a vrut a fi uriașul decolteu. Cu toate acestea, ținuta i-a lăsat urme pe sâni și nu pare să fi fost deloc comfortabilă.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.