Evenimentul Zilei > EVZ Special > Imaginea DRAMATICĂ din faţa casei lui ADRIAN IOVAN, surpinsă şi acum de Google Maps
Imaginea DRAMATICĂ din faţa casei lui ADRIAN IOVAN, surpinsă şi acum de Google Maps

Imaginea DRAMATICĂ din faţa casei lui ADRIAN IOVAN, surpinsă şi acum de Google Maps

La un an de la moartea lui Adrian Iovan şi a Aurei Ion, o imagine dramatică surprinsă de Google Maps în faţa casei din Otopeni a pilotului se poate vedea şi acum pe celebra aplicaţie.

O imagine aparent banală, surprinsă de Google Maps în urmă cu doi ani, are o semnificaţie dramatică pentru fiul lui Adrian Iovan.

Este vorba de o captură din faţa casei celebrului pilot în care se pot vedea în curte două biciclete. Una de adult iar cealaltă de copil.Imaginea arată cât de apropiat era Adrian Iovan de Albert şi nu de puţine ori cei doi au fost surprinşi plimbându-se prin Otopeni cu bicicletele.

Chiar dacă celebrul pilot era divorţat de Romaniţa, el petrecea foarte mult timp alături de fiul lui, iar una dintre cele mai distractive activităţi ale celor doi era plimbatul cu bicicleta prin „cartier”. În urmă cu un an, fără câteva zile, un accident cumplit l-a lăsat pe Albert fără tată. Tot atunci a murit şi tânăra Aura Ion.

Accidentul din Apuseni a creat un scandal imens în România iar polemicile pe acest subiect dramatic s-au extins pe o perioadă de aproape două luni. Cu siguranţă, românii nu pot uita vreodată acest eveniment cumplit în care autorităţile s-au mişcat ca un melc pentru salvaea răniţilor din Apuseni.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: EVZ Special
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: