Evenimentul Zilei > Monden > Secretele din culisele „Bravo, ai stil!”. Ce nu s-a vâzut până acum la TV. VIDEO
Secretele din culisele „Bravo, ai stil!”. Ce nu s-a vâzut până acum la TV. VIDEO

Secretele din culisele „Bravo, ai stil!”. Ce nu s-a vâzut până acum la TV. VIDEO

Ilinca Vandici, nemachiată, ne introduce în atmosfera de culise pentru a vedea ceea ce nu apare în celebrul show de televiziune.

„Bravo, ai stil! Celebrities” îl puteți urmări de miercuri până vineri, de la ora 22:00, și în fiecare sâmbătă, începând cu ora 23:00, în edițiile difuzate la Kanal D.

Ilinca Vandici este prezentatoarea, iar cei trei jurați ai emisiunii sunt Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu. Iar în concurs participă persoane cunoscute din showbizul autohton.

Ilinca Vandici a scris pe social media: „Am început un nou sezon Bravo ai Stil – CELEBRITIES, de data asta mai extravagant şi plin de momente care te vor ţine cu sufletul la gură. Pentru ca mi-aţi scris de multe ori că vă doriţi să vedeţi ce se întâmplă în spatele scenei şi ca să simtiţi mai bine atmosfera BAS v-am luat cu mine în culise!”.

Aşadar, toţi fanii acestui show pot savura momente inedite din în culisele emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. În imagini veţi vedea momente inedite cu Ilinca Vandici și Cătălin Botezatu dar şi multe alte lucruri neregizate.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: