Ilinca Vandici descrie bărbatul ideal

Ilinca Vandici descrie bărbatul ideal

"Nu trebuie să fie într-un fel anume... Trebuie să fie el însuşi", spune vedeta despre partenerul ei de vis.

Ilinca Vandici a mărturisit că nu a avut niciodată probleme de neconcordanţă în dragoste: "Încerc să fiu un profesionist ca la carte, încerc să îmi fac meseria cât pot de bine, iar partea sentimentală vine de la sine. Bărbatul ideal nu trebuie să fie într-un fel anume . . . Trebuie să fie el însuşi", a explicat ea.

Pe lângă emisiunea "Showbizz Report-Vacanţe de vedetă", Ilinca a vorbit pentru EVZ despre schimbările recente din viaţa ei, pasiunea pentru modă.

"Îmi place să citesc, să descopăr poveşti, personaje, îmi place să dansez, să fac sport, să schiez, îmi place să-i ajut pe cei din jur, atât cât pot".

Ne puteți urmări și pe Google News

"Sunt legată de oameni, locuri, tabieturi, mi-ar fi greu să o iau de la zero într-un loc nou, departe de casă. Însă sunt uşor adaptabilă, deci aş putea, cred, să îmi fac o viaţă în afara graniţelor ţării, cel puţin teoretic", a declarat vedeta pentru EVZ.

EVZ: Ce vedetă internaţională sau de la noi te inspiră? Ilinca Vandici: Charlize Theron pentru cariera excepţională în domeniul cinematografiei, pentru frumuseţea şi puritatea interioară şi exterioară, pentru ajutorul pe care îl acordă prin toate campaniile umanitare în care e implicată, pentru delicateţe, modestie, naturaleţe şi discreţie.

Ce ne poţi spune despre schimbările recente din viaţa ta? Nu au avut loc schimbări majore, însă, cu siguranţă, după finalizarea proiectului "Narcisa Sălbatică" am mai mult timp liber, mă inspiră şi îmi aduce satisfacţii multiple emisiunea "Showbizz Report-Vacanţe de vedetă". Schimbarea de look este de bun augur, aşa deduc în urma ecourilor pozitive.

Îţi place să fii în trend? Îmi place să fiu în trend-ul meu. Nu sunt o victimă a modei, dacă îmi place ceva care îmi vine bine, port cu mare drag şi relaxare! Sunt însă specialişti care sunt pregătiţi pentru asta şi care mă ajută de fiecare dată. Moda este importantă atâta vreme cât nu devine o povară sau o obsesie. Eşti o fire naturală sau disimulezi în momentele grele? Sunt cât se poate de naturală, nu suport minciuna, falsitatea sau perversitatea, drept urmare nu am cum să am aceste trăsături. Transparenţa e o virtute în ziua de azi şi sunt mândră că mă caracterizează. Sunt o fată normală, cu bune şi cu rele, cu bucurii şi tristeţi, cu succese şi eşecuri, cu capricii, dar şi banalităţi şi cu credit la bancă. Un lucru este cert, nu disimulez nimic, împart tot şi toate cu oamenii care mă iubesc sau mă admiră.

Ce reprezintă pentru tine actoria? Actoria? Un vis devenit realitate! O ciocolată imensă, din care, dacă primeşti o bucăţică, nu te mai poţi opri şi vei vrea mai mult din acest miraj. O descoperire de sine foarte interesantă şi binevenită, depăşirea limitelor, răspuns provocărilor. O lume incredibilă... Posibil o meserie, dacă şi alţii vor decide că mă pricep la ea.

Care sunt sacrificiile pe care le faci în viaţă? Nu ştiu dacă pot vorbi despre sacrificii atâta timp cât îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat şansa să fac ce îmi place, ce mă reprezintă şi ce îmi aduce bucurie în suflet. Până la urmă, în aceste condiţii, niciun sacrificiu nu e prea mare.

Suntem un popor îndoctrinat? Nu ştiu dacă suntem îndoctrinaţi, suntem foarte curioşi însă. E o modă să ştim tot despre toţi şi toate. Pentru unii e deja un stil de viaţă să aştepte ora 24 ca să citească ziarele pe internet, eu nu aş putea să fac asta niciodată. Depinde de fiecare om în parte, cred că toţi avem un suflet şi un creier, astfel încât să ne trasăm valori, principii, dorinţe.

Primul lucru pe care l-ai schimba în televiziune? Nu aş schimba nimic. Emisiunile sunt în funcţie de cerinţele fiecărui segment de piaţă... Citiți și:

  • Ilinca Vandici: „Marica m-a înșelat cu Bianca”