Ilie Năstase, probleme în Paradis. A venit cu soția la restaurant, dar a plecat singur. Video

Ilie Năstase, probleme în Paradis. A venit cu soția la restaurant, dar a plecat singur. Video Sursa foto: EVZ

Ilie Năstase și soția sa, Ioana, nu par să treacă prin cea mai bună perioadă a căsniciei lor. Paparazzi EVZ au surprins momentul în care cei doi pleacă separat de la restaurantul unde au fost împreună. Ioana Năstase preferă să plece alături de alte două persoane.

Asta în timp ce Ilie Năstase rămâne cuminte să plătească nota și apoi pleacă de unul singur. Care a fost motivul pentru care cei doi au plecat separat, nu știm. Cert este că în paradisul familiei Năstase nu e tocmai liniște.

Soția lui Năstase, supărată pe fostul tenismen

Zilele trecute Ioana Năstase dădea de înțeles că s-a separat din nou de fostul tenismen. Acesta ar fi plecat în afara țării de unul singur în timp ce soția sa a decis să rămână în România. De altfel, aceasta nu este prima dată când cuplul are de înfruntat diferite probleme și neînțelegeri. Așa se face că în trecut soția lui Năstase a intentat chiar și un proces de divorț.

Ne puteți urmări și pe Google News

Totul s-ar fi petrecut după mai multe certuri. Printre ele s-a numărat una în care Ilie Năstase ar fi fost violent. Vorbim despre un moment de la începutul anului 2022. Atunci, Ioana Năstase a sunat chiar la Poliție pentru a cere ajutorul. La acel moment, ea a declarat că soțul ei a devenit violent, acesta fiind motivul pentru care a cerut intervenția autorităților.

Ioana Năstase

Sursa foto: EVZ

Au fost la un pas de divorț

După acest episod violent, Ioana Năstase a decis să nu depună plângere, cu toate acestea câteva luni mai târziu aceasta a depus o cerere de divorț. Numai că între timp, cei doi au revenit la sentimente mai bune.

Așa se face că în cele din urmă, Ioana a renunțat la separare. A deci să îi rămână alături fostului tenismen, spunând că nu-l poate lăsa singur. Drept urmare în ciuda certurilor care au loc între ei, cei doi continuă să fie unul dintre cele mai puternice cupluri din lumea mondenă.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro