„Mi-e și jenă să mă mai uit la fotbal. Ăștia de la Iași joacă cu Steaua, dar cu Pandurii ce au făcut? Dacă eram în prima etapă, mai făceau declarații Prunea și Șumudică? Ce dracului mai vorbim? De ce nu joacă tot timpul așa?”, a spus Ilie Năstase la Digi Sport.

Mai mult, fostul mare tenismen a vorbit și despre hotărârea lui Gigi Becali de a-l coopta în funcția de antrenor pe Mirel Rădoi, începând din sezonul viitor.

„Nu știu cât se pricepe Mirel, câtă experiență are. Cred că trebuia să aibă o funcție mai mică. Dar declarațiile lui Gigi Becali nu mi-au plăcut deloc. Păi tu faci declarații că vine Rădoi cu două etape înainte de final?

Trebuia lăsat în pace Gâlcă, să-și facă treaba, iar după finalul campionatului să fi făcut anunțul. Nu a procedat corect, nu mi-a plăcut!”, a completat Năstase.

Începând cu ora 20.00 (în direct la Digi Sport 1, Dolce Sport 1 și Look TV), Steaua va evolua la Iași, cu CSMS Iași, iar ASA Târgu Mureș va primi vizita formației Oțelul Galați (în direct la Digi Sport 2, Dolce Sport 2 și Look Plus).