Evenimentul Zilei > Sport > Ilie Balaci: „Mi-am dat seama că Nae a pierdut lupta cu boala în momentul în care familia lui a decis să-l aducă acasă”
Ilie Balaci: „Mi-am dat seama că Nae a pierdut lupta cu boala în momentul în care familia lui a decis să-l aducă acasă”

Ilie Balaci: „Mi-am dat seama că Nae a pierdut lupta cu boala în momentul în care familia lui a decis să-l aducă acasă”

Ilie Balaci, fostul jucător de legendă a-l Universității Craiova, a vorbit despre trecerea în neființă a lui Nicolae Manea.

Prieten apropiat cu Nicolae Manea, fostul atacant la Craiovei Maxima a spus că și-a dat seama că regretatul  ex-jucător, antrenor și președinte al Rapidului a pierdut lupta cu necruțătoarea boală în momentul în care familia a hotărât să-l aducă acasă.

„Vorbeam des cu Florin Manea, fiul lui Nae, mă ţinea la curent cu tot ce se întîmpla. Pe Nae nu l-am sunat prea des. Îmi era foarte greu să îi transmit încurajări pentru că nu voiam să înţeleagă că şansele lui sunt mici.

Ultima dată l-am sunat miercurea trecută. Nu am vorbit prea multe de sănătatea lui. Am discutat mai mult despre fotbal. N-am avut curaj să mă duc la Nae la spital din aceleaşi motive.

Nu ştiam cum să mă comport şi ce să-i zic. A fost un om pe care nu l-am văzut niciodată nervos, cu excepţia problemelor pe care le avea la echipele unde a fost. Mi-a fost un prieten bun.

Mi-am dat seama că a pierdut lupta cu boala în momentul în care familia lui a decis să-l aducă acasă”, a spus Ilie Balaci pentru ziarulring.ro.