Il Giornale: Epidemia de coronavirus Covid-19, care se răspândește sălbatic în Europa și în lume, pare să ocolească  în momentul de față o țară care acționează ca o punte de legătură între Asia și Bătrânul Continent: Rusia.

Până în prezent, de la răspândirea infecției, au fost raportate 20 de cazuri de Covid-19, iar dintre acestea trei au avut nevoie de spitalizare. Practic, o insulă a fericirii sau mai bine zis, un continent, având în vedere dimensiunile țării.

De când a izbucnit  epidemia în China, Rusia a pus în aplicare o serie de măsuri din ce în ce mai stricte, dar eficiente și, mai presus de toate, la timp.

Imediat, începând cu 31 ianuarie, călătoriile de afaceri ale companiilor ruse în China au fost temporar suspendate, în paralel fiind emise și primele avertismente care avertizau cetățenii să-și schimbe obiceiurile  cetățenilor în ceea ce privește îmbrățișările și sărutul. Nu ca în Italia, unde, în aceleași zile, îngrijorarea unor partide politice și a unor membri ai guvernului au fost direcționate spre rasismul manifestat față de comunitatea chineză.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE