Evenimentul Zilei > Sport > Îi e teamă că adversarii „mimează” coronavirusul. „Nu cumva au făcut vreo șmecherie?”
Îi e teamă că adversarii „mimează” coronavirusul. „Nu cumva au făcut vreo șmecherie?”

Îi e teamă că adversarii „mimează” coronavirusul. „Nu cumva au făcut vreo șmecherie?”

Cazul apărut astăzi, în fotbalul românesc, trezește semne de întrebare.

FCSB ar fi trebuit să evolueze, în această seară, pe teren propriu, cu CFR Cluj, în etapa a 8-a a play-off-ului Ligii I, de la ora 21.00. Însă, partida a fost amânată, pentru că un fotbalist al echipei ardelene a fost testat pozitiv cu coronavirus. Gigi Becali a recunoscut că și-a pus întrebarea dacă nu cumva rivalii din Gruia au făcut un joc de culise.

„Pentru noi este foarte bine. Am fi fost epuizați după meciul cu CFR Cluj. Dacă am câștiga Cupa, noi n-am mai avea emoții la meciul cu CFR Cluj, când va fi reprogramat.

Am aflat acum recent de cazul de la ei, vorbeam cu MM Stoica. El mi-a spus că meciul s-a amânat. M-am gândit să nu fie o strategie. Chiar i-am spus lui Meme: Nu cumva au făcut ăștia vreo șmecherie, să se joace meciul ăsta după finala Cupei?”, a declarat Becali la Digi Sport. Altfel, el este bucuros pentru că meciul a fost amânat.

„Pentru noi e superbine, e extraordinar. Cel mai rău e pentru Craiova! CFR va ști totul, va ști ce trebuie să facă.

Noi avem câte opt teste făcute la echipă. Conform regulamentului, vom mai face încă unul. Dacă noi câștigăm Cupa, nu mai am emoții apoi. Nu eu hotărăsc cine ia campionatul, ci Dumnezeu. Tot ce mă interesează este să iau Cupa. Dar eu nu desconsider competiția. Dacă nu câștig Cupa, eu trebuie să câștig puncte apoi”, a mai precizat finanțatorul echipei „roș-albastre”.

Fost președinte al LPF, Dumitru Dragomir crede că ardelenii ar fi putut să apeleze la un tertip.

„Bineînțeles că se poate apela la dezinformări. N-ar fi caz penal, nu s-ar întâmpla nimic, ce dracu’! Pentru Dinamo și Craiova e cel mai rău.

Convingerea mea e că, după ce se termină campionatul, nu se mai îmbolnăvește nimeni! Mai devreme sau mai târziu se va da drumul și la spectatori, nu poți juca așa la infinit. Trebuie să ținem cont de recomandările specialiștilor, dar să nu exagerăm”, a afirmat Dragomir la Digi Sport.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: