Ies la iveală noi detalii picante în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Bodi

Ies la iveală noi detalii picante în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Bodi

Apar detalii picante din relația controversată a Biancăi Drăgușanu și Alex Bodi, la doar câteva zile după ce omul de afaceri și a exprimat dorința de a se împăca cu blondina.

După ce Bodi a sunat-o pe Bianca să îi ceară iertare și să îi spună că vrea să se împace cu ea, au apărut în pesă detalii potrivit cărora, omul de afaceri se află în vacanță cu o rusoaică.

Bianca și Bodi au divorțat în urmă cu doar câteva săptămâni, însă scandalul dintre cei doi nu pare să se oprească. După ce și-au spus vorbe grele și au scos la iveală amănunte șocante din mariajul lor, Alex a sunat-o pe Bianca de zeci de ori pentru a-i cere să se împace.

Se pare însă că fostul soț al Biancăi este plecat în Londra, și nu tocmai singur, ci în compania unei rusoaice focoase, Daria Radinova, presupusa amantă a bărbatului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Rusoaica a postat pe Instagram o imagine din Londra, după care și Bodi a publicat o fotografie din aceeași locație. Cei doi au șters imaginile la scurt timp, iar asta spune multe, au vrut să ascundă escapada, dar nu le-a reușit, pentru că imaginile au fost văzute de milioane de urmăritori.

Presupusa amantă a lui Alex Bodi, a avut și un mesaj acid la adresa Biancăi Drăgușanu în urmă cu câteva zile.

”Aș vrea să clarific un singur lucru. Părerea acestei femei jalnice e la fel de stupidă și mizerabilă ca și ea însăși. Îmi pare rău de ea și de gelozia ei. Nu are nici clasă, nici maniere.

După atâtea operații plastice încă mai este nesigură de ea. Nu am ofensat-o prima și nu sunt motivul despărțirii lor, așa că nu înțeleg de unde apare toată răutatea asta. Jealous and pathetic clown”, a scris bruneta pe contul de Instagram, informează Spy News.