Evenimentul Zilei > Monden > Iată unde s-a ascuns Iulia Vântur timp de un an!
Iată unde s-a ascuns Iulia Vântur timp de un an!

Iată unde s-a ascuns Iulia Vântur timp de un an!

Vedeta ProTV a făcut dezvăluiri despre anul în care a stat departe de televiziune

Când „Dansez pentru tine” a ieșit din grila ProTV, Iulia Vântur și-a luat o vacanță, ceva mai lungă. „Am lipsit un an. Un an pe care mi l-am dedicat. După 12 ani de muncă, la minut, am simțit că e momentul să fac asta. Așa a venit și decizia de a renunța la pupitrul știrilor. După anumite capitole importante din viață, am simți nevoia unei pauze. Pauza de reevaluare e benefică, făcută la timpul potrivit”, a spus vedeta pentru EVZ.

Prezentatoarea și-a permis să facă tot ce a amânat în 12 ani. „Am călătorit, am oferit timp pasiunilor mele – muzică, dans, teatru, actorie, am descoperit altele noi – echitația, pictura. În tot acest timp, am primit oferte de televiziune, film, teatru, chiar și muzică, atât din țară, cât și din India, însă am preferat să le las să se așeze”, a adăugat Iulia Vântur.

Relația cu Salma Khan a adus-o pe Iulia pe prima pagină a ziarelor la nivel internațional. Deși nu a recunoscut că-i leagă vreo iubire, Iulia a spus că celebrul actor îi este un bun amic și i-a fost de mare ajutor la Bollywood. Mai mult, se pare că la sfârșitul anului trecut Iulia a fost oaspete de seamă la nunta surorii lui Salma Khan, Arpita, potrivit ziarului indian „Mumbai Mirror”.

Înapoi, la ProTV

„Nu iau decizii impulsive în privința carierei, pentru care am muncit atâția ani la construcția ei. Acest realityshow a venit cu entuziasmul și provocarea de care aveam nevoie. „Ferma vedetelor” este un format diferit de ceea ce am făcut până acum, iar asta înseamnă evoluție pentru mine”, a mărturisit Iulia despre emisiunea ce o va prezenta în curând la Pro TV.