Iancu Sterp, prins pe picior greșit. Mama Geta are noi motive de supărare

Iancu Sterp, prins pe picior greșit. Mama Geta are noi motive de supărare Iancu Sterp. Sursa foto: Instagram

Fratele mai mic al lui Culiță Sterp, Iancu Sterp, a fost surprins într-o ipostază la care puțini s-au așteptat. Fiul Getei Sterp nu este așa de cuminte cum consideră mama lui, iar imaginile vorbesc de la sine.

Iancu Sterp, fratele mai mic al lui Culiță Sterp, îi face probleme mamei Geta. Familia lor are parte de o serie de tulburări. După nunta Getei Sterp, nici sora lor, Ileana, și soția manelistului, Daniela, nu se mai înțeleg.

După ce Daniela, soția lui Culiță Sterp, a povestit că nu se înțelege foarte bine cu familia lui, a ieșit la iveală o altă problemă. Iancu Sterp nu este așa cuminte cum s-au așteptat fanii. Acesta a declarat că fetele se ceartă rar și că relația lor este bună, dar a emis să spună că fumează.

„Nu e nimic wow, nu au de la ce să se certe, numai că așa sunt femeile, fac din țânțar armăsar, le trece, iar mai apoi se împacă. Iar se ceartă, iar se împacă. Și noi bărbații mai facem așa, doar că ele o fac mai des. Nu suntem certați cu familia Danielei sau Daniela cu noi. Ne înțelegem foarte bine doar că în orice familie mai apar discuții, doar că trecem peste ele și rămânem uniți. Asta vă îndemn să faceți și voi”, este mesajul transmis de Iancu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursă Mediaflux

Iancu Sterp a fost surprins singur la masă, cu țigara în mână și cu ochii în telefon. Fratele lui Culiță era atât de preocupat de mobilul său că nici nu s-a mai uitat în jur, potrivit Mediaflux.

Scandal în familia lui Culiță și Iancu Sterp

Cu toate că probleme au apărut în familia Sterp, mama lor, Geta, își apără apropiații cu fiecare ocazie. Ea a povestit că nora ei, Daniela, și fiica sa, Ileana, se înțeleg foarte bine și că lucrurile nu stau așa cum cred internauții.

„O laud și pe ea, pe cuvântul meu. Este înaltă și frumoasă, se potrivește cu Culiță, au un copil splendid, mor după el în fiecare secundă. Noi suntem diferiți, mami, nu contează, că unul este mai fălos, că unul este mai de la coada oii. Suntem diferiți în lumea asta, dar toți avem un suflet în noi, o inimă care bate în noi. Da, o iubesc pe Daniela că ea îmi iubește copilul meu”, a dezvăluit mama Geta, conform Kanal D.