Evenimentul Zilei > Monden > Nuntă mare în lumea showbiz-ului românesc. Geta Sterp, sora lui Culiță Sterp, s-a măritat. Primele imagini de la nuntă. Foto
Nuntă mare în lumea showbiz-ului românesc. Geta Sterp, sora lui Culiță Sterp, s-a măritat. Primele imagini de la nuntă. Foto

Nuntă mare în lumea showbiz-ului românesc. Geta Sterp, sora lui Culiță Sterp, s-a măritat. Primele imagini de la nuntă. Foto

Au apărut deja primele imagini de la nunta surorii lui Culiță Sterp. Tânăra s-a căsătorit cu Sebastian Crăciunescu, şi așa cum era de așteptat, i-au fost alături frații, mama, rudele şi cei mai apropiați prieteni. Iar primele imagini au fost postate chiar de fratele ei.

Geta Sterp a avut întreaga familie alături în ziua cea mare, iar fratele ei, Culiță Sterp, a postat primele imagini și a emoționant-o până la lacrimi cu dedicația pe care i-a făcut-o. Acesta a distribuit o imagine în care apare alături de Iancu și de sora lui mai mică, în cea mai fericită zi a vieții ei.

Geta a ales o rochie elegantă, cu un design destul de clasic, ce amintește de look-ul de prințesă. Nașa Ileana Sterp a ales o rochie în mai multe nuanțe, în timp ce mama Geta a preferat o rochie strălucitoare, verde smarald.

În imagine bărbaţii, îmbrăcați la patru ace, o sărută cu atenţie să nu-i strice machiajul, pe obraji, vizibili emoționați, în timp ce Geta zâmbește ararând cât este de fericită.

„Casă de piatră, frumusețea noastră. Nu-mi găsesc cuvintele acum, dar revin!”, a fost urarea pe care acesta i-a făcut-o tinerei proaspăt căsătorite în ziua cea mare.

Nașii de nuntă au fost chiar Ileana Sterp, cealaltă soră și soțul ei

Aceasta a purtat, de asemenea, o rochie superbă, deși în urmă cu câteva zile mărturisea că a avut probleme mari cu ținuta.
Ce planuri are Geta Sterp după nuntă. Tânăra muncea alături de mama ei, la stână

Geta Sterp, sora lui Culiță Sterp a locuit până de curând împreună cu mama lor, alături de care și muncea. Tânăra nu s-a dat în lături de la nicio muncă și chiar, o ajuta pe aceasta la stână, potrivit sursei menționate anterior.

În urmă cu doar câteva zile, ea a dezvăluit plângând într-un vlog că va renunța la munca aceasta după căsătorie pentru că soțul ei își dorește mai mult pentru ea.

Geta muncea la stână

„Sunt foarte fericită pentru că știu că o să înceapă o nouă etapă în viața mea. Dar m-am gândit că poate asta e ultima dată când vin în calea oilor și când trăiesc astfel de momente. E fericire amestecată cu melancolie și gânduri și amintiri frumoase pe care le-am trăit cu animalele. Dacă o să mă căsătoresc, eu și viitorul soț avem alte planuri. Mie mi-ar fi plăcut viața asta simplă, dar uneori trebuie să alegi calea mai ușoară ca să îți fie bine.

geta-sterp-se-marita-nunta-7

Sebi a zis să nu mai ținem oi, că el nu vrea, că nu îi plac, a zis să ne axăm pe altceva. Eu și frații mei am fost crescuți printre animale, la câmp. Eu cu mama mea și Iancu am dus asta mai departe, până acum. Eu chiar urmează să mă căsătoresc în cel mai scurt timp și am zis că toamna asta o să mai vindem din oi pentru că nu mai are cine să se ocupe de ele. Eu și mama am fost mai mult baza, Iancu a fost mai mult plecat. Eu aș fi ales să fac treaba asta toată viața, dar uneori trebuie să ne urmăm destinul”, a mărturisit ea, potrivit viva.ro.