Vasile Miriuță (51 de ani) a fost demis de pe banca tehnică a echipei Hermannstadt, după ce sibienii au remizat în deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-1. În timpul celor trei luni de pauză forțată luată de Liga I, tehnicianul își prelungise contractul cu Hermannstadt. Înțelegerea expira inițial la data de 30 iunie și Miriuță a semnat pentru încă două luni. Dat afară, antrenorul își cere cele cinci salarii restante, conform celor de la gsp.ro.

Ardelenii au găsit deja un înlocuitor pentru postul rămas vacant sau se pare că noul antrenor se afla deja în joc de glezne pentru a prelua echipa. Este vorba despre Ruben Albes (35 de ani), antrenor reprezentat de Anamaria Prodan. el a mai lucrat la Real Valladolid și Real Valladolid B (ca secund), Celta Vigo B și Murcia (în liga a 3-a spaniolă).

A jucat fotbal la nivel de liga a 2-a și este posesor al Livenței PRO. Alături de spaniol vor mai lucra Ivan Cabuzedo, ca antrenor secund, și Toni Madrigal, ca preparator fizic.

„Au fost foarte multe propuneri, români, italieni, spanioli. S-a decis ca grupul din Spania adus de Anamaria Prodan să fie ales. Se mulează cel mai bine pe ideea noastră de echipă. Sper să facem treabă bună împreună”, a declarat Claudiu Rotar, unul dintre finanțatorii echipei, pentru sursa citată.

„Ieri a fost ședință cu toți membrii din consiliul director și am decis că așa cum merg lucrurile nu suntem pe drumul cel bun. S-a votat pentru schimbare. Am fost prezente la ședință 8 persoane, dintre care 3 cu voturi duble. 90% au fost pentru”, a mai spus oficialul lui Hermannstadt.

Anamaria Prodan a fost cooptată la conducerea echipei Hermannstadt, după ce a făcut o infuzie de capital care a fost vitală sibienilor, așa cum scria evz.ro.

Noul domeniu de activitate al „Prodancăi” a ajuns și la urechile ziariștilor englezi, care au împachetat informația amintind că impresara a pozat pentru revista Playboy.