Evenimentul Zilei > Justitie > „I-a înmânat lui Florian Coldea 500.000 de euro.” BOMBA ANULUI. Cine e personajul misterios?
„I-a înmânat lui Florian Coldea 500.000 de euro.” BOMBA ANULUI. Cine e personajul misterios?

„I-a înmânat lui Florian Coldea 500.000 de euro.” BOMBA ANULUI. Cine e personajul misterios?

Ministrul Elena Udrea a povestit, la un post de televiziune, că Dorin Cocoș i-a dus, in mai multe rânduri, bani fostului general SRI, Florian Coldea. Aceasta a lăsat să se înțeleagă că banii au fost folositi în interesul personal al acestuia.

"Dorin Cocoș i-a dus 500.000 de euro lui Coldea. Nu o spun prima dată.Mai mulți judecători au ajuns la Înalta Curte cu sprijinul lui Florian Coldea. Florian Coldea l-a trimis pe Sebastian Ghiţă în arest la Dorin Cocoş să îi transmită să stea liniştit, să nu spună nimic pentru că totul va fi bine. Am crezut că nu mai sunt judecători care nu mai răspund la comanda sistemului. Cred că una dintre judecătoare nu a mai răspuns la comenzile sistemului. Coldea nu mai e la butoane şi am înţeles că nu mai are nici bodyguard după el. Doamne ajută. Pentru mine bătălia e pe viaţă şi pe moarte. Acuzaţiile astea sunt minciuni sfruntate. În apel nu o să mai merg pe principiul să nu mai deranjăm completul de judecată", a tunat Udrea la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.