Evenimentul Zilei > Horoscop > HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR. Decizii importante luate de nativii acestor zodii. Atenție, nu vă grăbiți
HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR. Decizii importante luate de nativii acestor zodii. Atenție, nu vă grăbiți

HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR. Decizii importante luate de nativii acestor zodii. Atenție, nu vă grăbiți

A trecut Sf. Nicolae, urmează Crăciunul! Climatul astrologic general este favorabil pentru nativii unor zodii, dar nu este recomndat să înceapă proiecte noi. Dom Profesor a făcut horoscopul pentru fiecare zodie în parte. Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de 7 decembrie.

HOROSCOP     7  decembrie  2021

BERBEC   Încearcă să-ţi păstrezi zâmbetul. Trebuie să dai dovadă de calm și iscusință. După părerea celor din jurul tău, astăzi ești prea încăpățânat – este bine să mai faci şi unele compromisuri! Ești oarecum neatent, probabil din cauza frigului. Deși toate problemele din ultimul timp te-au făcut să-i neglijezi pe cei pe care îi iubeşti, astăzi iți vei putea răscumpăra atitudinea. Climatul astrologic general este favorabil. Dacă reuşeşti să-ţi stăpâneşti nerăbdarea şi elanul, dinamica ta prodigioasă, ei bine, în acest caz ai numai de câştigat. După cum bine ştii „graba strică treaba”!

TAUR  Astăzi trebuie să te ocupi de cei dragi, de familie, ca situaţiile actuale să nu degenereze în probleme mai greu de rezolvat. Nu lasa situaţia să derapeze, să-ţi scape de sub control! Climatul astrologic este dinamic, te favorizează în domeniul social să găseşti înţelegerea de care ai atâta nevoie. Trebuie doar să ştii să te opreşti în această cursă către recunoaşterea identităţii proprii şi să nu te oboseşti peste măsură. Este momentul să redecorezi, sau măcar să te ocupi, să te gândeşti, la „cuibuşorul tău de nebunii”. Iarna, iată, a venit fără să-ţi ceară voie! Pe plan financiar este mometul unei hotărâri importante, pe care trebuie să o iei repede, fără să mai tragi de timp!

GEMENI  Dimineața, evenimente păguboase şi oameni mediocri, sau numai stupizi, te atrag în discuţii fără sens şi finalitate. Pierzi timpul cu graţie, te enervezi, pentru că timpul înseamnă bani! Totuşi, ai o perioadă destul de bună pentru promovarea intereselor personale. Pe plan profesional nu sunt recomandate călătoriile lungi, mai ales cu masina sau autobuzul – evident de ce, iarna nu-i ca vara și dogma distopiei sanitare spune să stai acasă! Sprijinul îl găseşti tot la familia ta de acasă, probabil că este vorba de mâncare caldă! Primeşti câteva telefoane, ai câteva prilejuri  bune de afirmare şi de rotunjire a buzunarelor  – nu trebuie să le scapi pentru că se apropie Crăciunul, cheltuielile cu Revelionul şi ai nevoie de mai mulţi bani.

RAC  Astăzi nu te grăbi să schimbi ceva din rutina vieţii tale.  Conjunctura arată că poţi coopera foarte bine cu semnele de aer şi foc, dar nu sunt indicate relațiile cu semnele de apă si pământ. Evită orice decizie luată  în stare emotivă. Nu începe proiecte noi, noi acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece, aproape cu siguranţă, vei fi dezamăgit de cei cărora le vei solicita ajutorul. Mai multe aspecte minor benefice te influenţează astăzi, însă. Nu-ţi face griji prea mari, viitorul îţi este favorabil! La un moment dat lucrurile îţi par că devin mai grele, dar de fapt eşti în pierdere de energie. Ia o mică pauză şi apoi continuă, asta este viaţa!

LEU  O zi densă, mai ales prin aglomerarea lucrurilor de făcut. Dar, o seară plăcută cu cei dragi, la cină, cu planuri şi proiecte de viitor, cu siguranţă despre vacanţa de Crăciun şi Anul Nou. Ai idei bune, plăcute, pe care cei din jurul tău le repetă și le acceptă, ca un cor fidel din tragediile antice. Sinceritatea te salvează in extremis în această zi. Atata timp cat Mercur face aspecte bune cu zodia ta, ai o perioadă bunicică, mai ales în comunicare. Pe plan profesional ziua de astăzi te găseşte, poate, construind ceva, în orice caz muncind din greu la un proiect. Ceva o să iasă, unde-i muncă şi cap, trebuie să iasă!

FECIOARĂ   Eşti gânditor şi nostalgic. Dar astăzi trebuie să te aduni, ai multe de rezolvat, însă este greu să te mobilizezi! O să ai destul timp de stat pe net în vacanţa de Crăciun. Ai răbdare! La serviciu manifeşti o abilitate suspectă către comunicare, dar numai către o anumită persoană. Suspect, nu? Sigur că este ciudat, dar dorinţa de schimbare şi marea plictiseală te fac să vorbeşti şi să cheltuieşti prea mult. Incearcă să începi de pe acum să-ţi organizezi viaţa – este o perioadă favorabilă pentru interesele tale. Este o perioadă propice pentru implicare sentimentală şi socială. Trebuie să-ţi îndreptaţi atenţia înspre activităţile simple, dar aducătoare de profit. Perioada este de asemenea favorabilă nativilor cu activităţi legate de ştiinţă, tehnică, tehnologie sau de educaţie.

BALANŢĂ  Eşti, în domeniul emoţional, sensibil. Atenţie la discuţiile în contradictoriu cu persoanele apropiate. Dar, veşti bune. Zi favorabilă relaţiilor umane, discuţiilor liniştite şi plăcute. Dar, până la urmă nici nu este aşa de important. Dai semne de oboseală, de oboseală cronică. Stelele îţi indică să te odihnești și să-ţi menajezi sănătatea. Mai multă relaxare, somn suficient, puţină mâncare de calitate, evită stresul! Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. O veste bună urmată de una aşa-şi-aşa.  Atenţie la cumpărături.   Limitează cheltuielile la strictul necesar la cumpărăturile obişnuite de marți, trei ceasuri rele. Nu te prosti, nu te lua după „promoţii”!

SCORPION   Te simţi în formă, cu sufletul vindecat şi cu poftă de viaţă. Simți o oarecare presiune, cu sursă din partea familiei, sau a prietenilor, a celor dragi şi apropiaţi. Poţi să le faci pe plac! Nu te lăsa păcălit, cere mai multe amănunte, mai ales dacă ești în discuţii cu semne de foc şi aer. Ziua este benefică şi aduce realizări şi noroc.  Partea mistică a zodiei te ajută să-ţi înţelegeţi mai bine limitările şi să-ţi găseşti drumul de urmat în continuare. Nu este o perioadă indicată pentru asumarea de obligaţii pe termen lung sau formarea de noi asociaţii. O zi de trecere în care nu trebuie să faci nimic important. Dar, de fapt asta şi făceai – nimic important!

SĂGETĂTOR  Astăzi realizezi că au trecut şocurile şi trăirile intense, acum e loc de relaxare şi puţină reflecţie. De fapt ştii foarte bine ce-i de făcut, trebuie doar să aştepţi momentul potrivit… Promisiunea apropiatului succes îți dă aripi și cu toate că te-ai pregătit pentru o activitate obișnuită veștile de ultimă oră îți oferă motivele pentru un efort sporit. Seară culturală. O configuraţie astrală echilibrată face ca ziua de astăzi să fie şi benefică, totuşi.  Magnetismul personal este în creştere – poţi rezolva relativ uşor problemele sentimentale. Primeşti ajutorul solicitat de la rude şi prieteni, asta dacă ai cerut sprijin!

CAPRICORN   Pluton, bine aspectat, din zodie, îţi măreşte capacitatea de efort, fie că e vorba de probleme de serviciu, fie de relaţii sentimentale. Astăzi eşti avantajat în ceea ce priveşte relaţiile umane. Dimineața pare a fi mai aglomerată, dar seara pare relaxantă și distractivă. Astăzi nu intra in discuții cu Racii sau Leii, în general cu semnele de apă și foc, care pot să-ți facă probleme. Astăzi te ilustrezi printr-o grijă exgerată, o protecţie necerută, arătată familiei, copiilor, părinţilor, fraţilor şi/sau surorilor, rudelor până la a treia spiţă. Nici o grijă, influenţa astrelor ţine numai astăzi! Evită să te enervezi pentru lucruri de nimic. Sigur că este bine să nu te enervezi deloc. Dar poţi?! Trebuie să poţi!

VĂRSĂTOR   Poţi să ai o zi liniştită. Sau, poţi hotărî altfel! Liberul arbitru este astăzi stăpânul destinului! În general, viaţa noastră este compusă din suma alegerilor şi deciziilor noastre! Supraveghează-ți cheltuielile, fă-ți o listă cumpătată și mai ales respect-o. Nu te lăsa sedus de reclame! Atenţie la regimul alimentar şi la băuturile reci. Ameninţările crizei şi ale politizării excesive vor arunca  în aer preţurile, iar cumpărăturile necesare sărbătorilor de iarnă sunt un bun prilej pentru scumpiri. Cumpăra acum, mâine îţi va fi din ce în ce mai greu, aproape imposibil! Dar nici nu te lăsa cuprins de boala cumpărăturilor cu orice preţ!

PEŞTI  A trecut Sf. Nicolae, urmează Crăciunul! Dar ai atâtea de făcut, atâtea de pus la punct, că numai de proiecte de sărbători nu ai timp. Foarte bine, pune pe altcineva să le facă în locul tău! Timpul proiectelor a trecut, acum trebuie să realizezi ce ți-ai propus cu tenacitate și fără a ține cont de comentariile din jur. Combină farmecul personal cu tactul şi calmul necesar şi poţi obţine acordul, aprobarea de care ai atâta nevoie. Sigur, suntem în Balcani, aşa că nu uita că, la pile egale, meritul contează! Atenţie la deciziile importante, mai ales la asocierea cu noi parteneri, atât în afaceri cât şi în dragoste. Pe seară nu te lăsa impresionat de ceea ce se discută, de bîrfe, intrigi sau… modă. Lucruri efemere care nu lasă nici măcar o urmă în trecerea timpului.

Publicat in categoriile: Horoscop
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: