Evenimentul Zilei > Horoscop > HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR, 8 septembrie 2021. Atenție la bârfe și intrigi! Nu pierdeți vremea, este o zi excelentă pentru decizii cruciale
HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR, 8 septembrie 2021. Atenție la bârfe și intrigi! Nu pierdeți vremea, este o zi excelentă pentru decizii cruciale

HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR, 8 septembrie 2021. Atenție la bârfe și intrigi! Nu pierdeți vremea, este o zi excelentă pentru decizii cruciale

Horoscop, 8 septembrie. Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de Sfânta Marie Mică? Dom Profesor a făcut horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

HOROSCOP, 8 septembrie  2021

 BERBEC   O zi de miercuri favorabilă, în sensul că dacă te limitezi la activităţile obişnuite, se poate să nu ai niciun necaz. O situaţie din familie te preocupă, dar azi poţi lucra la rezolvarea ei. În această zi de mijloc de săptămână fiecare îşi dă, static, cu părerea, tu mizezi pe acţiune. Însă, trebuie să găseşti un echilibru bun între mişcare şi repaos. Nu te încrede în primul venit, verifică! Sfatul stelelor e să-ţi oferi o pauză, nu te îngriji de ziua de mâine, căci ziua de mâine se va îngriji de ale sale. Cel puţin aşa este scris. O zi perfectă ca să faci planuri de viitor şi să iei deciziile necesare.

TAUR  Nu te înşela singur, nu-ţi face planuri grandioase, care vor fi anulate mai târziu de realitate.  Adevarul e făcut de cei puternici, iar istoria este scrisă de învingători. Fii printre ei! Astăzi, la serviciu, la muncă, respecţi o disciplină autoimpusă şi faci unele progrese. O convorbire la mobil poate să-ţi facă probleme, dar nu te enerva degeaba: „ce e val, ca valul trece!” Domeniul sentimental e avantajat, în sensul unor trăiri, simţăminte noi, dar şi oameni şi locuri pe care nu le-ai mai văzut, poate prieteni vechi, colegi de şcoală, camarazi din trecut. Dimineaţa zilei este foarte dinamică, perioadă  în care se pot finaliza vechi proiecte şi idei noi.

GEMENI   Păstrează-ţi calmul şi zâmbetul pe buze şi reprogramează toate deciziile importante şi întâlnirile decisive! Este o zi în care trebuie să fii atent şi prudent. Nu te lua după bârfe şi intrigi. Vezi în ce măsură evenimentele te afecteză personal şi… vezi-ţi de treburile tale! Se apropie vremea rece, trebuie să te pregăteşti bine pentru toamnă! Te bucuri pentru că o problemă care te obseda pare că se rezolvă, dar realizezi că depinde de altcineva, nu de tine. Pare o aprobare, sau o soluţie de drept. Din nou o zi mediocră, mai ales sub aspectul veştilor şi noutăţilor pe care le afli.

RAC   Zodiacul benefic, cu Luna favorabilă, creează condiţiile să speri în rezolvarea problemelor tale sentimentale care trenează de mai mult timp. Trebuie, doar, să vrei să le rezolvi acum! Eşti tare vocal şi insistent. Solo, îţi plângi de milă că nu găseşti pe nimeni care să te înţeleagă, iar duo protestezi la fel de tare că eşti doar o remorcă şi că nu iei tu deciziile! Zodia guvernată de Lună are astăzi o zi bună pentru promovarea cu succes a intereselor personale. Noi idei par să se contureze. Realitatea de astăzi este cam vulgara, oamenii cam rudimentari, aşa că trebuie sa dai dovada de exigenţă în alegerea anturajului, mai ales cu cine ieşi în oraş în seara asta.

LEU  Cineva încearcă să-ţi intre în graţii, să profite de generozitatea ta. Mai multă prudenţă cu cei care vor să-ţi devină prieteni, dar de fapt doresc să se folosescă de tine. Ca bancomat. Tăcerea este de aur… dar şi o vorbă bună, spusă la momentul potrivit, este de platină! Azi nu-ţi lipsesc argumentele şi strategiile ca să-ţi aperi poziţia şi veniturile, dar nu te enerva! S-ar putea să ai nevoie de ajutor! Daca este vorba de treburi casnice nu te speti, pune-i pe toţi la treaba! Mercur, relativ bine aspectat, te ajută să-ţi focalizezi atenţia către o lista de prioritaţi şi să comunici decent fiecăruia ce are de făcut, ca să nu se mai intre în obişnuita criză de timp.

FECIOARĂ  Dacă ai luat o hotărâre, ei bine, mai verifică cel puţin odată! De fapt, o veste primită astăzi, te face să speri intr-o posibilă îmbunătăţirea a calităţii vieţii tale, dar nu te grăbi!  Eşti cu gândul în altă parte, la o lume harnică, cinstită şi credincioasă. E doar o viziune, „lumea ta de rezervă” absolut necesară, ca să-ţi salvezi sufletul. Fii, însă, pragmatic, azi! Zi favorabilă discuţiilor, verbului, clarificării unor probleme, cumpărăturilor de mărfuri ieftine. Hârtiile semnate astăzi vor fi mai târziu lovite rapid de nulitate, deci nu semna contracte de cablu, donatii pentru nu-ştiu-ce-chestie, convocatorul pentru şedinta de bloc, împrumuturi la bancă!

BALANŢĂ  Conjunctura cosmica te avertizează să te odihneşti mai mult şi să-ţi menajezi sanatatea. Nişte vitamine cu minerale nu ar fi o idee rea. Trei mere pe zi şi la doctor niciodată! Mere, ai? Astăzi nu te repezi, aşteaptă să se clarifice lucrurile, nu transforma incidentul într-un scandal! Ai ceva de împărţit, de pus la punct, cu cineva apropiat, din familie, din jurul tău. Nu da ocazia formării unor opinii colective. Mai ales dacă aceste opinii crezi că nu îţi sunt favorabile. Ai mare nevoie de un consilier de taina, dar incă nu ştii in cine poţi avea incredere. Stelele spun să mai aştepti cu confesiunile!

SCORPION  O zi de miercuri, care seamănă cu altă zi de miercuri, ziua lui Mercur, în care rutina activităţilor obişnuite devine monotonă şi cu o impresie ciudată de “déjà vu”.  Totuşi, o veste care îţi pare a fi bună. Problemele te asaltează în această zi. Regreţi că nu te-ai odihnit mai bine! Trebuie să faci o triere. Pregătirile de şcoală, de toamnă, sunt în capul listei de priorităţi!  O dimineaţă plină şi cam monotonă, până la urmă, în care vorbeşti cu copii şi/sau părinţii la telefon. O masă de prânz obişnuită, dar ceva mai insufleţită. Urmată de o după amiază monotonă în care te uiţi la televizor şi nu vezi nimic. Nimic notabil, nimic memorabil, nimic important. Déjà vu!

SĂGETĂTOR   Anumite informaţii te descurajeză, dar cu puţin bun simţ şi refuzând complicatiile inutile, o s-o scoţi la capat! Concentrează-te pe problemle urgente şi lasă posibilele false probleme! Astăzi, activitatea ta nu îţi pare dificilă. Ai suficiente grade de libertate care îţi permit să evoluezi, să acţionezi parţial independent şi să-ţi vezi cu succes de interesele tale. Visele tale pot să prindă contur, aspectele astrologice sunt favorabile. Nu chiar aşa cum ţi-ai dori, nimic şi nimeni nu este perfect, dar totul pare că se sfârşeşte cu un happy-end.  Sanatatea este bună, dar atenţie la durerile de cap. Durerile de cap pot fi şi de dinţi, cu siguranţă, poate şi o sinuzită rebelă, dar, tradiţional pe Săgetători îi dor… pulpele!

CAPRICORN   Stelele iţi sortesc o zi bună, nu te mai doare nimic, iar dacă te concentrezi puţin, poţi rezolva decent problemele cotidiene. Atenţie, schimbarea anotimpului este mai grea pentru tine! Astăzi, ca să înaintezi, te bazezi pe intuiţie şi pe experienţa acumulată. Solo, sau în duo, savurezi o zi favorabilă în domeniul sentimental. O zi plăcută, în care te simţi în siguranţă! Atenţie la pierderea de energie, la oboseala cronică. Banii sunt bine aspectaţi, evită, însă, cheltuielile un pic cam utopice şi exagerate. Mănâncă mai multe alimente strict naturale, vitamine şi fructe proaspete, mere şi citrice. Organismul tau are nevoie de cruţare şi de refacere. Proiectele începute în această perioadă vor aduce rezultate excelente.

VĂRSĂTOR   Majoritatea planurilor de viitor, mai ales în viaţa personală, suferă din cauza întârzierilor produse, probabil, de Saturn. Astăzi poţi avansa, puţin, în rezolvarea situaţiilor sentimentale. Ai o dorinţă puternică să te depăşeşti şi să prevalezi în faţa altora. Trebuie să demonstrezi că eşti valoros, dar alege-ţi cu prudenţă modalităţile de exprimare. Nu, doar, scopul contează! Astăzi este ziua noutăţilor.  Atât în sensul de veste, informaţie, sau eveniment social cât şi cu înţelesul de obiecte, imagini şi oameni noi, poate noi simţăminte şi sentimente. Totuşi, nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce aveai de gând să faci, urmează-ţi planurile ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic!

PEŞTI   Prietenul la nevoie se cunoaşte, dar nu încerca să ceri ajutor, verificând proverbul, miercurea aceasta. Superstiţia din popor spune că marţi sunt trei ceasuri rele, nu miercuri! Pe plan profesional, întîlnirile, şedinţele, adunările, îţi permit să spui ceea ce ai pe inimă, sigur, în limbajul de lemn al meseriei. Dar, nu încerca să rezolvi, acum, mai aşteaptă! Dă curs astăzi la ce este bine pentru tine, familia ta. Toate aspectele sunt favorabile, chiar cele care ţin strict de proiectele tale personale, adică de iluziile pe care ţi le faci. Ai timp, in sfârşit, să stai de vorba îndelung cu prieteni pe care nu i-ai vazut de mult şi pentru care eşti gata să pui masa.

Publicat in categoriile: Horoscop
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: