Evenimentul Zilei > Horoscop > HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR, 27 septembrie 2021. Astăzi eşti avantajat de stele, dar nu te speti cu munca spre gloria altora! Nu da bani cu împrumut
HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR, 27 septembrie 2021. Astăzi eşti avantajat de stele, dar nu te speti cu munca spre gloria altora! Nu da bani cu împrumut

HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR, 27 septembrie 2021. Astăzi eşti avantajat de stele, dar nu te speti cu munca spre gloria altora! Nu da bani cu împrumut

Dimineaţă foarte dinamică, cu multe discuții în care se pot finaliza vechi proiecte şi idei. O zi perfectă ca să faci planuri de viitor şi să iei deciziile necesare. Dom Profesor afăcut horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

BERBEC    Evită efortul, mai ales cel fizic! Nu te apuca să cari de la piață, sau să ridici dulapuri. Curățenia de toamnă poate să mai aștepte, poate ceri un ajutor specialiat, nu costă o avere! Treci printr-o perioadă de iritabilitate acută, aşa că evită hotărârile pripite şi starea de nervozitate. Zâmbeşte, numără până la zece, respiră adânc – şi totul (poate) se rezolvă. Evită să te enervezi degeaba din cauza unor nimicuri sau a unor defecte de comunicare.  Fii deosebit de clar în discuţii sau în negocieri.

TAUR    Nu te lăsa dus de nas de intrigi, bârfe! Însă, trebuie să realizezi ca e important, ca un număr de oameni, cei dragi în special, să gândească „de bine” despre tine. Bine faci, bine găseşti! Favorurile stelelor se îndreaptă spre cumpărături şi cadouri. Ceea ce cumperi astazi poate face mare placere celei dragi. Surprinde-i pe cei dragi făcându-le niște mici cadouri, aşa, fara nici un motiv, doar ca să le arati afecţiunea ta.

GEMENI   Ţi se pare că întâlneşti obstacole artificiale, capcane de fapt. Poate aşa este, dar prima reacţie este să vezi cui foloseşte. În afaceri, dar mai ales în dragoste, nimic nu e întâmplător! Promovează-ţi cu hotărâre interesele personale. Totuşi, nu trebuie să dai dovadă de mai multă încăpăţânare decât de obicei. Nu te implica în domeniul financiar. Nu te speti cu munca spre gloria altora! Un obicei prost este cauza lipsei tale de vitalitate. Probabil că este vorba de faptul că mănânci repede şi aiurea şi ai o atitudine dispreţuitoare faţă de stomac. Dacă nu ai tu grijă de tine, cine vrei să aibă?

RAC   Astăzi ai o dispoziţie către vorbărie, să pierzi timpul şi să nu spui nimic. Din partea ta este o reacţie naturală de apărare, stai în defensivă şi vezi de unde bate vântul mai tare. Bănuielile tale nu se confirmă, sau se confirmă parţial. Până la urmă timpul te favorizează. Ai răbdare şi încredere. În Dumnezeu şi în capacitatea ta de muncă. Până la urmă astăzi este o zi favorabilă şi viitorul este şi mai favorabil, aşa că ar fi culmea să ai un necaz pe aspecte bune. Dar, în lumea de azi, orice este posibil, din ce în ce mai multe domenii se comportă haotic, ca scăpate din Planul lui Dumnezeu.

LEU   Ai un ghimpe în lăbuţă, adică o idee fixă, o obsesie! Şi nu te potoleşti până nu găseşti răspunsul la o întrebare. Dar nu ai timp de pierdut, este o zi densă şi obositoare. De asemenea, după orele de program, trebuie să dai jos kilogramele care nu stau deloc bine pe tine. Nu cu cine ştie ce cură ciudată şi cu medicamente periculoase, ci cu gimnastică, alergari prin parcuri şi multă… foame. Trage de fiare şi lumea îţi va apărea mai frumoasă şi mai zveltă. Venus face aspecte favorabile cu zodia ta, aşa că pe seară poţi să ieşi la cursurile de dans, online, sigur că da.

FECIOARĂ    După-amiază, vrei o oază de odihnă şi relaxare. Uită-te în agenda ta, nu pe Facebook, mai există oameni de calitate pe care să-i poți invita la un pahar de vorbă. Nu pierde timpul cu proștii! O zi perfectă ca să faci planuri de viitor şi să iei deciziile necesare. Dimineaţa este activă, poate chiar prea activă, aşa că trebuie să eviţi graba şi nerăbdarea. După o dimineaţă interesanta, dar obositoare, este cazul să te relaxezi puţin. Nu prea mult, pentru că nu te lasă energia proprie!

BALANŢĂ   Dimineaţă foarte dinamică, cu multe discuții în care se pot finaliza vechi proiecte şi idei. Ai energie, ești motivat și optimist, ți se pare că mai totul îţi este permis, eşti într-o formă de zile mari! Dar, încearcă să nu-i stânjenești pe cei din jurul tău, în această dezvoltare. Trebuie să te concentrezi asupra cadrului general, a strategiei, în general şi atunci şi micile detalii care te obsedează şi enervează vor cădea la locul lor.  O discuţie din a doua parte a zilei îţi vor clarifica o situaţie care pare scăpată de sub control.

SCORPION   Eşti, din punct de vedere emoţional, sensibil. Atenţie la discuţiile în contradictoriu cu persoanele din jur, mai ales cu cele dragi. Veşti bune, poate de departe, de la prieteni sau rude. Trebui să-ţi temperezi gama simţămintelor pentru că eşti într-o perioadă de hipersensibilitate. De asemenea, în afaceri sau dragoste nu lăsa nici o neclaritate în perioada menţionată, exprimă-te clar şi concis, ba mai repetă, la fel, dacă este nevoie.

SĂGETĂTOR    O zi de luni ceva mai complicată, complex aspectată, așa sunt zilele de început d săptămână.  Foloseşte-te de intuiţie și imaginație în rezolvarea problemelor urgente. Dar, nu promite nimănui, nimic!  Astăzi eşti avantajat de stele, fie ca eşti la serviciu, la şcoală, sau trebăluieşti prin bucătărie. O propunere sau chiar o ofertă, dacă nu azi, atunci mâine. Cu toate că pare foarte avantajoasă, fii foarte atent la detalii, manifestându-ţi totodată entuziasmul pentru proiect, poate o destinaţie nouă de distracție, mai pe seară! Cere mai multe informaţii pentru a lua o hotărâre. O zi excelentă pentru promovarea cu succes a intereselor personale. Noi idei par să se contureze. Mai tot ce faci, poți să reuşeşti.

CAPRICORN    Destinul e suma deciziilor noastre, şi avem soarta corespunzatoare caracterului pe care îl avem! Gândeşte-te, în domeniul profesiei, sau cel sentimental, dacă ai luat deciziile corecte! Se pare că grijile au trecut, sau te-ai obişnuit cu ele. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Încearcă să ignori pe cei care te provoacă, păstrează-ţi sângele rece! Astăzi nu trebuie să exagerezi cu nimic, în special cu mâncarea. Cu dulciurile, ca să fiu mai precis. Ai mai multe ore de aspecte favorabile – profită de ele, dar cu masură.

VĂRSĂTOR   Eşti căutat de cei din jurul tău! Ești optimist și motivat, așa că ești un bun companion, ai și o conversație plăcută. Dar, nu pierde timpul de muncă, poți să strălucești și după program. Configuraţia stelelor arată o perioadă complexă cu multiple aspecte, care se succed rapid. Aşa cum am spus aspectele sunt complexe, aşa că te poţi aştepta şi la veşti mai puţin plăcute, legate de întârzieri sau de persoane care se dau la fund şi nu mai raspund la telefon. Atenţie la o posibilă dispută în familie sau cu partenerii, evită discuțiile care pot degenera.

PEŞTI    Dimineața, la muncă, nu te grăbi să schimbi ceva din rutina vieţii tale. Evenimente păguboase şi oameni mediocri te pot atrage în discuții fără sens şi plictisitoare. Evită-i, politicos. O zi nu foarte favorabilă. Cu prudenţă şi calm, trece! Nu da sau lua cu împrumut bani; în general orice afacere cu bani astăzi – nu este favorabilă. Astăzi planifică timpul cu atenţie, fii critic şi rezumă-te la fapte. Nu te baza pe zvonuri şi bîrfe – în perioada în cauză sunt înşelătoare. O dimineaţă plină şi cam plictisitoare, până la urmă. Urmată de o după amiază monotonă. Una dintre zilele acelea în care te întrebi mai târziu, ce ai făcut, de fapt ?!