Editura Evenimentul si Capital

Horoscop Hărțuire sexuală?! Dar hărțuiala băncilor, a firmelor, a operatorilor de sondaje de ce nu este condamnată?

Radu Ștefănescu
Autor: | | 0 Comentarii | 8487 Vizualizari

Horoscop „Odată cu creșterea economiei digitale, trebuie să regândim normele noastre fiscale”, a declarat Toomas Tõniste, ministrul de finanțe al Estoniei, țară care deține în prezent președinția Consiliului. „Trebuie să adaptăm normele internaționale în materie de impozitare la era digitală pentru a asigura o impozitare echitabilă, atât pentru întreprinderile digitale, cât și pentru cele nedigitale. În prezent, UE își asumă un rol de lider în acest sens.”

Horoscop Pe 14 decembrie s-au născut Paul Eluard, Stan Smith, Jane Birkin, Raj Kapoor, Radu Beligan, Dumitru Solomon, Aura Urziceanu, Serghei Covaliov.

Horoscop O zi de trecere. Anul Nou pe stil dacic a trecut, nu în fiecare zi este sărbătoare! În calendarul creştin-ortodox sunt Sfinţii: Tirs, Calinic, Filimon, Arian şi Apolonie, iar în “Kalendar”, după cum am mai spus, o zi de trecere.

Horoscop În noaptea care a trecut am încercat să văd curentul meteoric al Geminidelor. Nu a fost foarte frig, am stat o oră, aici, în Prahova submontană, dar nu am văzut decât trei meteoriți, cu toate că meteoriții Geminidelor sunt, de obicei, strălucitori și cu o densitate mare. În copilărie, când cerul era senin vedeam și câte un meteorit pe minut - nu exista turbulența atmosferică datorată încălzirii globale și poluarea aceasta luminosă pentru sărbători de la toate casele de țărani cu luminițe și stroboscoape care de care mai kitsch. Bravos, națiune!

Horoscop Cu acest curent de meteoriți este o poveste. Meteoriții nu provin dintr-o cometă, ci, cel mai probabil, dintr-o planetă mică, sau un asteroid mai mare, pe nume 3200 Phaethon. Locul de iradiere, adică de unde par că vin meteoriții este puțin la nordul strălucitoarei stele Castor. De fapt fluxul principal al Geminidelor este astăzi în România, 14 decembrie, la miezul zilei. Numai dacă apare un meteorit enorm, cât un autobuz, un bolid, se poate face văzut. Și auzit!

Cad stele la funerariile unui Rege, ultimul Om Corect!

⃰ ⃰ ⃰

Am primit corespondență care îmi solicită mai multe informații ca cele pe care le primesc de la Bruxelles despre comunicații și multimedia. Iată, ascult și mă supun:

Horoscop Consiliul European a ajuns la un acord în ce priveşte impozitarea profiturilor din economia digitală. Concluziile adoptate săptămâna trecută, vor servi, de asemenea, drept referință pentru continuarea lucrărilor pe această temă la nivelul UE, inclusiv în perspectiva propunerilor legislative ale Comisiei prevăzute pentru prima parte a anului 2018. Măsurile sunt necesare deoarece economia digitală reprezintă o provocare pentru conceptele convenite ale normelor fiscale internaționale. Normele fiscale actuale au fost concepute pentru economia tradițională și nu se aplică în cazul activităților care nu necesită prezența fizică în țara în care sunt vândute bunurile și serviciile.

Horoscop „Odată cu creșterea economiei digitale, trebuie să regândim normele noastre fiscale”, a declarat Toomas Tõniste, ministrul de finanțe al Estoniei, țară care deține în prezent președinția Consiliului. „Trebuie să adaptăm normele internaționale în materie de impozitare la era digitală pentru a asigura o impozitare echitabilă, atât pentru întreprinderile digitale, cât și pentru cele nedigitale. În prezent, UE își asumă un rol de lider în acest sens.” În concluziile sale, Consiliul subliniază urgența asumării în comun a unui răspuns politic la nivel internațional. Consiliul face apel la o cooperare strânsă cu OCDE și cu alți parteneri internaționali. Consiliul sugerează examinarea noțiunii de „sediu permanent virtual”, alături de modificările normelor privind stabilirea prețurilor de transfer și repartizarea profitului. OCDE analizează în prezent modelele de afaceri ale economiei digitale. Aceasta pregătește un raport intermediar către G20, programat pentru aprilie 2018.

În ceea ce privește acțiunea la nivelul UE, Consiliul invită Comisia să evalueze cu atenție toate opțiunile menționate în concluzii, inclusiv posibilele măsuri temporare. Sursă UE.

Horoscop Industria europeană a cablului a atins 23,5 miliarde de euro , afişând o creştere continuă în 2016, cu 4% mai mult decât în anul precedent. Ultimele cifre menţionate în raportul din 2017 al European Broadband Cable Yearbook şi Cable Europe care furnizează date despre 2016 pentru piaţa europeană a cablului, arată că numărul de gospodării cablate a crescut constant, atingând 65,1 milioane, adică 30,5% din ansamblul celor recenzate. Reflectând tendinţele comportamentului consumatorilor, veniturile din internet continuă să crească, reprezentând deja 34% din cifra de afaceri a operatorilor de cablu din Europa occidentală. Germania rămâne cea mai mare piaţă a UE, cu un număr de distribuitori de cablu de trei ori mai mare decât cele mai mari pieţe, respectiv România, Marea Britanie şi Polonia, care numără, fiecare, câte 5 milioane de abonaţi unici, faţă de 18,6 milioane în Germania. “Operatorii de cablu europeni se concentrează pe furnizarea celor mai bune servicii pentru clienţii lor pe o piaţă din ce în ce mai concurenţială”, a spus Maria Rua Aguete, director executiv la HIS Markit. Investiţiile şi punerea la punct a reţelelor de platforme avansate au permis scăderea preţurilor pe abonat, proces ce va continua şi în anii următori. Pentru industria europeană de cablu, 2016 a fost şi un an interesant pentru fuziuni şi achiziţii. În Belgia, Telenet a făcut o ofertă de 400 milioane de euro pentru SFR Belux al lui Altice. În nordul Europei, operatorii canalelor cu plată ai Boxer au fost cumpăraţi de Com Hem, primul operator de cablu suedez care a plătit 144 milioane de euro. Operatorul de cablu spaniol Euskaltel şi-a consolidat poziţia. UPC Polska a lui Liberty Global, primul operator de cablu polonez a acceptat să cumpere Multimedia Polska pentru 700 de milioane de euro. Chiar şi cele mai mici pieţe de cablu din Europa au cunoscut dezvoltări importante pe baza fuziunilor şi achiziţiilor. O serie de tranzacţii a permis companiei Starman din Estonia să treacă sub controlul operatorului de telecomunicaţii finlandez Elisa. Şi serviciul Wi-Fi în exteriorul casei este un domeniu pentru investiţii din ce în ce mai profitabile. Sursă EBU.

⃰ ⃰ ⃰

Horoscop Dragi lupi, padawani și hobbiți, altceva doream să discut cu domniile voastre. Despre hărțuială. Toate ziarele pe care le primesc sunt pline de hărțuieli. Toate artistele de mâna a doua au fost hărțuite sexual. Bună reclamă! Prin repetarea obsesivă s-a aruncat subiectul în ridicol și derizoriu. Este o problemă serioasă, nu una mondenă.

Horoscop Și eu sunt hărțuit! De bănci, de firme cu comerț la distanță și de operatorii de sondaje. Telefonul meu suna cam de 80-100 de ori pe zi. Nu răspund decât la telefoanele pe care le cunosc, sunt salvate în memoria agendei. Dacă aș răspunde ar năvăli o mulțime de lume în pustnicia mea cu oferte de lucruri care nu-mi trebuie, cu produse bancare ticăloase, cu invitații la tv, sau la cine știe ce mese rotunde, simpozioane și festivaluri, cu sondaje și iarăși cu oferte pe care nu le pot refuza, așa de bune sunt! Am rezolvat problema sunatului telefonului, mi-au reglat mobilul ca să sune numai dacă am numărul salvat în agendă, așa că acum constat că am sute de apeluri la care nu am răspuns. Poate pierd unele telefoane care mi-ar fi fost utile. Mi se provoacă daune și pagube. Este hărțuială? Ba bine că nu!

Horoscop Eu nu prea mai ies din pustnicie, comand la distanță tot ceea ce am nevoie. Am făcut prostia și am vrut să comand o pereche de stepper-uri, am zis că vine iarna, se depune zăpadă și să fac exerciții în casă. Am început să completez comanda, dar brusc mi-am dat seama că vine Crăciunul și-mi trebuie banii pentru altele, așa că am anulat comanda. Să credeți domniile voastre! Imediat mi-a apărut un email care spune că o anumita Ana de la magazinul respectiv online imi da cel mai bun sfat posibil, așa că să fac bine și să plasez comanda la care am renunțat. Am explicat ca o să comand mai târziu. Răspunsul a foct ultimativ: ”Radu Ștefănescu, ai utat să finalizezi comanda!” Ana este o roboțică, cred eu. A doua zi respectiva Ana a revenit spunându-mi ca am un vaucher de excepție cu o reducere de 5%, numai să fac bine și să comand! Și tot așa mă bate zilnic la cap! Mai mult, reclama la nenorocitele alea de stepper-uri mă urmărește peste tot, chiar și în paginile EVZ. Radu Ștefănescu, comandă, dă-ne banii, ce mai aștepți! Este hărțuială? Ba bine că nu!

Horoscop Netul este o sursă în care nu poți să ai încredere. V-am spus de nenumărate ori acest lucru. De exemplu, un prieten vechi și bun, mi-a trimis un mesaj viral care circulă, pentru raritatea fenomenului: ”În acest an luna decembrie are 5 sâmbete, 5 duminici și 5 zile de luni. Acest fenomen se întâmplă odată la 824 de ani. În tradiția chineză se numește ”sacul cu bani”. Distribuie această imagine și peste 4 zile vei primi bani. Dacă nu trimiți mai departe în următorul an vei deveni tot mai sărac. Eu nu voi lăsa această ocazie să treacă!”

Tristă și veche escrocherie pentru fishing. Să o luăm pe rând. Fenomenul este mult mai des, nu odată la 824 de ani, se întâmplă aproape anual, sau la câțiva ani, ca o lună să aibă cinci sâmbete, cinci duminici și cinci zile de luni, condiția este ca luna să aibă 31 de zile și să înceapă, 1 ale lunii, să cadă sâmbăta. Ca luna decembrie să îndeplinească condiția este cam la o decadă, odată. Nu există nicio tradiție chinezească despre acest lucru. De obicei, escrocii se referă la tradiția chinezească, sau japoneză, este ceva exotic și nu prea cunoscut de multă lume, nu? De zodiacul japonez ați auzit? Nu există, este o impostură, un fals!

Ca ultimă și finală argumentație, anul acesta luna decembrie NU are cinci zile de luni, 1 decembrie a căzut vinerea. În poza din mesaj se arată o lună decembrie care începe sâmbăta. O luna decembrie din alt an, nu din anul 2017! QED.

Horoscop Plouă trist, eu mai am mult de lucru la Horoscopul 2018, nu este simplu deloc, dar tot o să văd un film sau un serial, așa este protocolul în sihăstria mea. Film? Să fie ”Blow-Up” este cu Jane Birkin care astăzi împlinește 71 de ani, să-i spunem La Mulți Ani!

În anul 1966, când Michelangelo Antonioni a regizat filmul, care a devenit mai târziu, un reper, un cult al cinematografiei, Jane avea 20 de ani și era în plinătatea atracției ei păcătoase. Cine a dansat, noaptea târziu, sau dimineața devreme ”Je t’aime… moi non plus!”? Nu trebuie să-mi răspundeți, unii nu știu despre ce este vorba, alții au uitat, altora nu le pasă!

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Horoscop

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI
Tema zilei
23:25 DRAGNEA anunță REMANIEREA: „Nu trebuie să rămână în GUVERN” 23:00 Războiul dintre Carmen Dan și Gabriela Firea s-a mutat la Parchet! L-a turnat omul primarului pe subalternul favoritei lui Dragnea? 22:20 DRAGNEA: „Nu mă mai INTERESEAZĂ amnistia și grațierea” 21:46 DECLARAȚII în PSD: Dăncilă: „vom STABILI daca vor fi și REMANIERI” 21:05 DECLARAȚII la ieșirea de la ȘEDINȚA CEx. FIREA :„ S-a CERUT EXCLUDEREA mea” 20:49 CEx al PSD. BOMBĂ DE ULTIMĂ ORĂ! Strategul Dragnea a rezolvat o mare problemă. MESAJUL ESTE CLAR. Breaking news 20:25 O FEMEIE CU GREUTATE în PSD a spus tot ce ştie despre RĂZBOIUL DIN PARTID: „Aseară ne-am întâlnit mai mulţi...” News alert 19:21 „Problema PSD ului și a lui Dragnea nu este CORUPŢIA, ci PROSTIA ajunsă chiar la rang de VIRTUTE” 18:17 VOT în CEx. Majoritate covârşitoare pentru DRAGNEA. Ce se întâmplă cu RĂZVRĂTIȚII din PARTID? BREAKING NEWS 18:01 ALERTĂ în PSD. Se cere REMANIEREA unui important MINISTRU din GUVERNUL DĂNCILĂ. 17:32 Previziunea lui ION CRISTOIU despre CEx PSD: „Se va SFÂRȘI prost” 17:11 Trădare în CEx al PSD? Declaraţii incendiare ale lui Marian Oprişan: „NU MOR DE DRAGUL LUI DRAGNEA” Breaking news 16:06 Scandalul din CEx ajunge la acuzații grave. Cine din PSD dă de băut PROCURORILOR pentru a scăpa de DOSARE de evaziune FISCALĂ? Alertă 15:51 ȘTIRE-BOMBĂ! Dăncilă a declarat din ce TABĂRĂ face PARTE. ANUNȚ de ULTIM MOMENT 15:33 Băsescu îl face pe Dragnea cu ou și oțet: Atât de nociv încât până la sfârşitul anului va trebui să plece 14:04 CEx încinge spiritele. SCANDAL de ultimă oră în PSD. „Președintele a fugit cu CHEIA să nu facă ședință!” 13:58 Dragnea A CÂŞTIGAT LUPTA DIN CEx al PSD! Declaraţia care spune totul. Breaking news-ul anului în politică 12:34 Firea a aflat detaliile murdare din CEx al PSD. Dragnea va lovi năprasnic, dar ADEVĂRATA BOMBĂ vizează două nume din Guvern 11:32 Liderul PSD TULCEA, Horia Teodorescu, MANDAT ÎN ALB din partea filialei: “Voi decide în CEX cum voi vota”

Articole salvate