Editura Evenimentul si Capital

Elon Musk are probleme. Mari. Un secret simplu. Lumea mea. Teleportare, proiectul ”Prestige”. Horoscop

Radu Ștefănescu
Autor: | | 0 Comentarii | 8187 Vizualizari

Horoscop Lumea mea, imaginată de mine, dar și de alți vizionari, unii foarte bogați și puternici, este o lume a victoriei rațiunii și inteligenței asupra primitivismului și prostiei generalizate. O lume pluriplanetară și supertehnologizată, dar și o lume care a descătușat puterile ascunse ale omului.

Horoscop Pe 5 aprile s-au născut: Bette Davis, Spencer Tracy, Gregory Peck, Herbert von Karajan, Colin Powell, Agneta Faltskog (ABBA), Romulus Vulpescu, Fănuş Neagu, Marius Lăcătuş, Ioan Ursu, Şerban Georgescu.

Horoscop În calendarul creștin ortodox sunt Sfinții Teodul și Agatopod, Victorin și cei împreună cu el. Nimic în ”Kalendar”.

Horoscop Mulțumesc mult, mulțumesc din suflet pentru cuvintele bune adresate și încurajari. Nu se știe cum, s-a stabilit o legătură între noi. Ați simțit că trec printr-o încercare. Da, sunt în prag. În pragul lumii mele. O fată foarte tânără, o copilă, exclamă într-un email primit mai demult: ”ce mi-ar place să trăiesc în lumea dvs. Dom profesor!” Există mai multe lumi, mai multe direcții de dezvoltare ale viitorului. O lume este cea a sceleraților, a sălbaticilor, dacă se va continua așa cum mergem acum, lumea lui Mad Max, a unui Pământ devorat și distrus de oameni, deșertic și populat doar de o mână de asasini sadici.

Horoscop Lumea mea, imaginată de mine, dar și de alți vizionari, unii foarte bogați și puternici, este o lume a victoriei rațiunii și inteligenței asupra primitivismului și prostiei generalizate. O lume pluriplanetară și supertehnologizată, dar și o lume care a descătușat puterile ascunse ale omului. Dacă eu doar construiesc probabilistic în imaginar și mă pregătesc de înălțare în pustnicia mea, alții pun la bătaie sume uriașe și proiecte fantastice pentru ca visul nostru să devină realitate. Știm unii de alții, prietenul unui prieten, care a spus unui prieten. Unii potentați mă invidiază, nu, nu îmi știu numele, știu doar că exist, cu uimire, că am avut curajul să spun mereu nu banului și puterii și să mă retrag în vatra cutremurelor, în ținuturi de legendă, care îmi dau din puterea lor ca să pot bate la porțile viitorului. Pentru ca un plan fantastic de amploarea aceasta să devină realitate, trebuie să trimiți cercetași în astral, în lumea visului și a posibilului, unde lucrurile se conturează pentru viitor. Eu, cu umilință și voia domniilor voastre, sunt călăuza.

Să ne imaginăm cum va fi lumea oamenilor peste sute de ani, în versiunea mea, a noastră. Hai să spunem, a Prietenilor Muzicii!

Horoscop O poiană într-o pădure. Un amestec de fagi, mesteacăni, stejari dar și nuci și meri. Fabuloasă pădure! Iarba deasă, înaltă, flori frumoase, dar, toate, sunt galbene. Păsărele ce par a fi de o specie necunoscută, dar tare frumoase și zgomotoase. Mici animale, iată un iepuraș cu blănița portocalie și o veveriță roșie ca focul. Niciun drum, nicio construcție. Foarte departe se vede silueta unui oraș, cu turnuri până la cer. Niciun drum nu duce la el. Niciun zgomot, nici fum, nimic - nici industrie, mașini, noxe - nimic.

Pe cer trec, fără zgomot și fără mare viteză, multe dirijabile hibride, propulsate de energia solară. În mijlocul poienii se produc, deodată, doi cilindri de lumină, apoi trei, mai mici. Lumina se risipește încet, se conturează niște oameni, sunt o familie, ea, el, și trei copii adorabili. Ai uitat bagajele, observă ea. Nu, dă din cap el. La câțiva metri de ei, lumina aduce un container făcut, ai jura, din lemn, dar este dintr-un plastic nou, care imită perfect lemnul. Tăierea copacilor este interzisă pe întreaga New Terra 178. Și familia începe să organizeze pic-nicul! Cei doi sori luminează prietenos, cel portocaliu dă o lumină plăcută, parcă lichidă, este cald și bine, aerul este parfumat, tare și cu mult ozon. Teraformarea a reușit perfect pe această nouă colonie pământeană din Orion Beta.

Horoscop Dragi lupi, padawani și hobbiți, ceea ce v-am povestit poate deveni realitate! Sunt toate elementele prezente acum, aici. De exemplu, ”Airlander 10”! Un dirijabil imens, cât un teren de fotbal, făcut din mase plastice speciale, cu o formă excelentă, aerodinamică, făcut pentru zbor. Este umplut cu heliu, milioane de metri cubi. Tehnologiile viitorului vor înlocui, probabil, heliu cu gaze cu forță ascensională sporită, fără însă să fie inflamabile. Heliul oferă șasezeci la sută din forța ascensională, restul este obținut aerodinamic, sau prin efect de helicopter. În varianta viitorului, aceasta este ideea mea, dar mă bucur dacă cineva o va folosi, dirijabilul va fi acoperit cu celule fotoelectrice, folosind tehnologiile de propulsie electrică de la ”Solar Impulse 2”, care și el există în prezent.

Horoscop Dirijabilul solar va fi total silențios și absolut nepoluant. Nu are nevoie de aeroporturi, sau instalații sofisticate, ca avionele cu reacție din prezent, vinovate în mare parte de catastrofa climatică în care ne aflăm. Probabil, dacă lucrurile merg cum le vedem noi, dirijabilul solar va înlocui mai toate mijloacele actuale de transport, deoarece este economic, nu consumă nimic, este silențios, nu are nevoie de aeroporturi, sau piste de aterizare. Poate ateriza și decola vertical, de oriunde, către orice destinație. Chiar și pe apă!

Horoscop Dar, în aceiași, sau altă ordine de idei, Elon Musk, acest fabulos Rac, unul dintre vizionari, are mai multe probleme. Una dintre ele este că nu reușește să treacă la producția de serie a modelului Tesla 3. S-a blocat la 3.500 de autoturisme pe săptămână, în timp ce plafonul proiectat de eficiență era de 5.000 de autoturisme electrice pe săptămână, computere pe roți. Merge în pierdere, aduce bani de acasă și dezamăgește clienții. Normal că îl doare stomacul. El ca și alți specialiști dedicați visului lor, mănâncă mecanic, automat, uneori citind un raport, sau discutând probleme tehnice. Am luat masa odată cu Elon Musk, el în California, eu în Prahova submontană. Normal, prin Skype. El mănâncă automat, se alimentează, nu savurează mâncare conștient. Probabil că dacă întrebi pe un astfel de om ce a mâncat, nu mai știe. Este rău, foarte rău.

Trebuie să mâncați cu gândul la mâncare. Mănânc un corn, beau cafea. Conștient. Totul trebuie să fie conștient în momentul mesei în așa fel ca organismul să se pregătească în mod corespunzător pentru alimentele care constituie masa. Corpul este o mașinărie biologică extrem de complexă și sofisticată, dar trebuie condus rațional și cu competență.

Horoscop După mașina Tesla 3 și proiectul de colonizare a planetei Marte, canadiano-americanul născut în Africa de Sud, lucrează, în mare secret, la o instalație de teleportare. Urmând experiențele făcute de modelul declarat, pe care îl urmează, cel al pe jumătate românului, croatul Nicolae Teslea, adică Nikola Tesla. Gurile rele spun că a reușit, deja, anul trecut, să teleporteze un cobai, un șoricel de laborator, din State în proprietatea lui din Africa de Sud. Musk este optimist, a declarat că totul este o problemă de computere și că noua generație de computere quantice, îi va oferi, probabil, capacitatea de calcul pentru teleportarea unei ființe umane. Pentru că, dacă ați văzut filmul, din 2005, ”The Hitchhiker's Guide to Galaxy”, o comedie dăguță, dar care explică unele paradoxuri științifice - saltul în hiperspațiu și teleportarea sunt fenomene probabilistice, supuse nedeterminării lui Heiseberg. Și probabil că nimeni nu vrea să ajungă la destinație... un ghem de sfoară! Deocamdată proiectul ”Prestige” este abandonat, nu s-a ajuns la computerul-rege, care să poată să controleze teleportarea.

Horoscop Este, probabil, o anecdotă, sau, nu, dar un cleric i-a solicitat lui Elon Musk să prevadă un buffer special care să se ocupe de gestionarea, în procesul teleportării a... sufletului!

Horoscop Aceasta este lumea mea, o lume frumoasă și prietenosă, vă primesc cu mare plăcere în ea, lăsați la intrare prostia, vulgaritatea, lăcomia, ura, vanitatea și celelate care ne fac să nu mai fim aidoma cu Cel care ne-a creat, pentru că demonii există, îi știu bine și ne ațin calea mereu ca să cădem de parte întunecată a Forței. Dar, nu poate fi bine, fără rău - pace, fără bătălie. Fiți mereu gata, pentru orice, cu mintea ageră și cu gândul curat, mâine este o altă încercare, o nouă înfruntare, dar și o nouă speranță de mai bine, pentru că este în definitiv, o altă zi!

NOTA Mulți dintre domniile voastre m-ați solicitat să pun ”horoscopul” pe site pe la ora 22 sau 23 și nu ca acum după miezul nopții. Vă înțeleg! Vede omul un film, se uita la ce vrea el, apoi citește horoscopul lui dom’ profesor și adoarme zâmbind. Ascult și mă supun, cu singura observație că o să-l pun pe situl EvZ atunci când îl termin, nu înainte! Nu râdeți!

٭ ٭ ٭

HOROSCOPUL zilei de 5 aprilie 2018

BERBEC Cerul este plin de configuraţii complexe - tu pari că eşti pus în faţa unei dileme. Decizia nu-ţi este chiar la îndemână aşa că amână! Chiar dacă ai nevoie de mai mulţi bani (cine nu are?) nu-ţi sacrifica tot timpul, pasiunile tale şi micile plăceri pe altarul viţelului de aur. Si nu uita ca dupa cum spun puritanii: banul este ochiul dracului si bancile - bisericile satanei. Dacă ai unele probleme cu bancile, sau de natură financiar-bancară, nu ezita să insişti cât poţi. Tenacitatea ta poate va fi răsplătită. Posibile discuţii aprinse cu cineva de la care vrei sa obtii ceva important. Stelele iti dau reusita daca esti suficient de logic. In general vorbind, mai multe planete şi indicatori astrologici îţi îţi sunt favorabili.

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Horoscop

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI
Tema zilei
14:02 Înregistrare cu un GREU DIN PSD: „Îl cheamă la DNA să spună că domnul preşedinte…” LA CINE SE REFERĂ? Breaking news 13:08 Războiul dintre Carmen Dan și Gabriela Firea s-a mutat la Parchet! L-a turnat omul primarului pe subalternul favoritei lui Dragnea? 13:07 ATENTAT POLITIC EȘUAT. Cum a reușit Liviu Dragnea să scape dintr-o nouă ambuscadă. Editorial de Dan Andronic. 11:35 SCANDAL MONSTRU în direct la Antena 3. EXISTĂ O CÂRTIŢĂ a SRI? În urma dezvăluirilor, CINEVA DIN PSD poate fi exclus. Alertă în politică 09:10 Dragnea şi Firea AU BĂTUT PALMA ÎN CEx pentru un SCOP COMUN. De abia AZI S-A AFLAT! Funcţie importantă... 09:08 Adevărata bombă de la CEx al PSD? LUI TĂRICEANU NU-I VA PLĂCEA... Breaking news în politică 08:49 Victorie amară pentru Dragnea. Există un SACRIFICIU NEŞTIUT. Puciştii vin puternic pe turnantă. NEWS ALERT 08:44 Contribuția noului Binom SRI – Parchetul General la rămînerea lui Liviu Dragnea în fruntea PSD. Gândul lui Cristoiu 08:43 Şi totuşi, FIREA L-A ÎNVINS PE DRAGNEA înainte de CEx. Avem un nou NR. 1 ÎN PSD. Breaking news 17:07 DEZVĂLUIRI incendiare din CEx al PSD. Momentul de COTITURĂ care l-a SALVAT pe Liviu Dragnea de la debarcarea din PSD 13:46 DRAGNEA anunță REMANIEREA: „Nu trebuie să rămână în GUVERN” 13:39 Dragnea A PĂŢIT-O RĂU! SĂ FIE MÂNA PUCIŞTILOR? Numai la asta nu se aştepta şeful PSD... Breaking news politic 12:25 „Problema PSD ului și a lui Dragnea nu este CORUPŢIA, ci PROSTIA ajunsă chiar la rang de VIRTUTE” 12:16 Trădare în CEx al PSD? Declaraţii incendiare ale lui Marian Oprişan: „NU MOR DE DRAGUL LUI DRAGNEA” Breaking news 10:22 Scandalul din CEx ajunge la acuzații grave. Cine din PSD dă de băut PROCURORILOR pentru a scăpa de DOSARE de evaziune FISCALĂ? Alertă 10:22 Previziunea lui ION CRISTOIU despre CEx PSD: „Se va SFÂRȘI prost” 10:21 Firea a aflat detaliile murdare din CEx al PSD. Dragnea va lovi năprasnic, dar ADEVĂRATA BOMBĂ vizează două nume din Guvern 10:20 Băsescu îl face pe Dragnea cu ou și oțet: Atât de nociv încât până la sfârşitul anului va trebui să plece 09:07 DECLARAȚII la ieșirea de la ȘEDINȚA CEx. FIREA: „S-a CERUT EXCLUDEREA mea” 09:05 Dragnea A CÂŞTIGAT LUPTA DIN CEx al PSD! Declaraţia care spune totul. Breaking news-ul anului în politică

Articole salvate