Editura Evenimentul si Capital

Horoscop. Biblia confirmă teoria generațiilor umane succesive. Cele cinci vârste, cinci civilizații umane

Radu Ștefănescu
Autor: | | 0 Comentarii | 11809 Vizualizari

Horoscop În pustnicia mea ascult non-stop radio ”Trinitas”. Este singura mea legătură hertziană cu lumea. Slujbele sunt foarte mobilizatoare, le însoțesc cu muzica epică TSFH și ceea ce rezultă este un apel vibrant către viață, activitate, iubirea Lui Dumnezeu și facere de bine. Este cel mai bun radio din România, o spun pentru că trebuie.

Horoscop Pe 16 noiembrie s-au născut împăratul Tiberiu, Jean le Rond D'Alembert, Rodolphe Kreutzer, Paul Hindemith, José Saramago, Andrei Mureşanu, Ion Şahighian, Dumitru Stăniloae, Ion Cristoiu.

Nimic important în „Kalendar”, iar în calendarul creştin-ortodox este Sf. Apostol şi Evanghelist Matei.

Horoscop Dragi lupi, padawani și hobbiți în pustnicia mea ascult non-stop radio ”Trinitas”. Este singura mea legătură hertziană cu lumea. Slujbele sunt foarte mobilizatoare, le însoțesc cu muzica epică TSFH și ceea ce rezultă este un apel vibrant către viață, activitate, iubirea Lui Dumnezeu și facere de bine. Este cel mai bun radio din România, o spun pentru că trebuie. Și eu am făcut radio, mulți ani, trei la Radio Delta și doi la Europa FM, am urmat cursuri la Paris, așa că fac afirmația în cunoștință de cauză. Despre Radio fost public o să vorbesc altădată, mă chinuiam cât puteam când eram la dracu cu cărți, Doamne iartă-mă, să prind RRI, ca să aud ceva din țară. Pentru mine, fie că eram la Tokyo, la Teheran sau în Bogota, Soarele răsărea de la București!

Zilele trecute, ascultam slujba și râșneam cafeaua Equal Exchange într-o râșniță de alamă, veche, un cilindru galben, dar care își face treaba la a treia generație. Când, mi s-au aprins toate ledurile. Biblia confirmă teoria civilizațiilor umane succesive! Am luat toate Bibliile pe care le am, șapte la număr, printre care și un exemplar rar al KJV, o copie modernă a celei mai vechi Biblii. Pentru cine nu stie, KJV este o copie a Bibliei care se spune că a rămas în posesia Sf. Patrick, în Irlanda, ultima Biblie, într-o Europă în flăcări. Copia mea este rară pentru că este din anul 1812. Este o legendă, dar este frumoasă. Da, așa este se confirmă, este scris în Biblie!

Horoscop De mai multe ori am afirmat că cred cu tărie în teoria civilizațiilor umane succesive pe Pământ. Iată mărturia savantului N.A. Kun din cunoscutul volum ”Legendele și Miturile Greciei Antice”, paginile 84 și 85, capitolul ”Cele Cinci Vârste” din cartea ”Eroii”.

Horoscop Zeii fără de moarte ce viețuiau în luminosul Olimp i-au creat fericiți pe primii oameni: aceea a fost VÂRSTA DE AUR. Oamenii trăiau foarte mult, aproape întocmai ca zeii, fără a cunoaște tristețea, munca grea, sau boala. Munceau cu plăcere, pentru că munca li se părea ușoară, erau foarte puternici și nu cunoșteau limite, sau bătrânețea. Aveau de toate, nu le lipsea nimic, duceau o viață senină. Erau înțelepți și drepți. Însăși zeii veneau să se sfătuiască cu ei, pentru treburile Pământului și ale Universului. După un șir foarte lung de ani, poetul Hesiod spune mii de ani, moartea oamenilor de aur era ca un somn dulce și liniștit. La un moment dat, oamenii de aur nu au mai putut zămisli copii și stirpea lor s-a stins. Nici zeii nu i-au putut ajuta. Marele Zeus se spune că a plâns, pe furiș, când ultimul om de aur s-a prefăcut în duh, în geniu, spirite care ocrotesc generațiile următoare. Învăluiți în ceață, invizibili pentru oameni, oamenii de aur colindă Pământul, apărând dreptatea și pedepsind răul.

Oamenii VÂRSTEI DE ARGINT nu au fost la fel de fericiți, ca cei dinaintea lor. Erau foarte departe de puterea, înțelepciunea și bunătatea vârstei de aur. În marea lor prostie nu respectau nimic, nici familia, nici pe zei. Nu aveau și nu doreau legi. Așa că marele Zeus îi trimise în împărăția de sub pământ unde nu au parte nici de bucurie, dar nici de tristețe.

A treia a fost VÂRSTA DE ARAMĂ, care nu se asemăna cu cea de argint și cu atât mai puțin cu cea de aur. Zeus i-a făcut pe acești oameni din coada unei lănci de război, de aramă. Oamenii vârstei de aramă erau trufași, necugetați și se ocupau numai cu războiul. Zeus îi făcu de O STATURĂ URIAȘĂ, erau de neînvins în luptă, iar armele lor, casele și toate uneltele lor erau de aramă. Și femeile lor erau uriașe și aprige, mergeau că bărbații lor la război. Oricât de puternici au fost, niște VENETICI VENIȚI DIN CER au stins seminția vârstei de aramă.

A patra vârstă a fost cea a SEMIZEILOR, neamul eroilor asemenea cu zeii. Erau oameni puternici și inteligenți, nobili și drepți. Dar și ei au pierit în războaie. După ce moartea i-a răpit pe toți, Zeus i-a așezat la marginea Universului, denumit Okeanos, oceanul, undeva (pe o planetă) unde sunt mai mult de trei recolte pe an.

Cea de a cincea vârstă este cea actuală, VÂRSTA DE FIER. Aceasta vârstă dăinuie și în ziua de astăzi. Este interesant cum poetul Hesiod, descrie, în poemul său ”Munci și zile”, acum aproape trei mii de ani, vârsta de fier - o să recunoașteți multe din problemle actuale:

”Zi și noapte, fără încetare, pe oameni îi macină necazurile și munca istovitoare. Zeii trimit oamenilor griji mari. E drept, printre rele, zeii presară și binele, dar răul este mai mare și domnește peste tot. Copiii nu-și cinstesc părinții, prietenii sunt necredincioși unul față de altul. Drumețul nu găsește găzduire și nu există iubire între frați. Oamenii nu-și țin jurămintele, nu prețuiesc adevărul și binele. Își nimicesc unii altora orașele. Pretutindeni domnește asuprirea. Doar pe trufie, bani și putere se pune preț. Zeițele Aidos și Nemesis i-au părăsit pe oameni, iar oamenilor le-au rămas numai necazurile grele și nu au ocrotire împotriva răului.”

Horoscop Menționez că Hesiod a trăit cam între 750 și 650 înainte de Hristos, dar se pare că vârsta de fier are, mereu, aceleași probleme.

Demult, în ”Tinerama” am avut o rubrică, timp de aproape un an de zile, care se numea ”Obiecte anacronice” în care am strâns, cât m-am priceput, toate datele care priveau dovezile materiale ale existenței unor civilizații umane succesive pe Pământ, cea mai veche fiind cam acum 60 de milioane de ani. Obiectele anacronice erau obiecte manufacturate, de proveniență și utilitate umană, găsite în straturi geologice compacte, în mine de mare adâncime.

Horoscop Acum vă prezint și dovada din Biblie. Deschideți Biblia la Geneză, Facerea. Dumnezeu îi face pe Adam și pe Eva, probabil îi clonează din materialul lui genetic, cu Eva s-a întâmplat ceva de se spune ca a fost făcută din coasta lui Adam, transplant, sau altceva de nu a ajuns știința să știe? Apoi Eva îi naște pe Cain și Abel. Sunt patru oameni pe Pământ. Cain îl ucide pe Abel, rămân trei. Să fim atenți la Geneza 4:16,17:

”Apoi Cain a ieșit din Fața Domnului și a locuit în țara Nod, la răsărit de Eden. Cain s-a împreunat cu nevasta sa; ea a rămas grea și a născut pe Enoch. El a început să construiască o cetate și i-a pus numele fiului sau, Enoch.”

Horoscop Orașe, cetăți, ținuturi... de unde apare femeia lui Cain? Că pe Pământ erau trei oameni. Da, trei oameni din generația vârstei de fier, femeia și locuitorii orașelor erau din civilizația anterioară, a semizeilor, câțiva doar, care scăpaseră.

Apoi, la Geneza 6:4 Uriaşii erau pe pământ în acele zile şi chiar după aceea, când fiii lui Dumnezeu au intrat la fiicele oamenilor şi ele le-au născut copii; aceştia au fost vitejii care erau oameni cu renume în vechime” Cum spune Hesiod că erau oamenii vârstei de aramă ”... de o statură uriașă...”!!! Iar vitejii cu renume în vechime au fost cu siguranță, semizeii!

Să remarcăm că durata vieții a scăzut de la vârstă la vârstă, la fel și capacitatea intelectuală. Suntem clonele lui Dumnezeu? Pentru că numai clonele se comportă astfel. Mai mult, numai clonele dezvoltă în procent relativ mare, neoplasmul malign, cancerul! Săraca oiță Dolly este dovada!

Dragi lupi, padwani și hobbiți suntem doar niște amărâte de clone! Dar, suntem clonele lui Dumnezeu.

Doar, așa cum spune Biblia, Domnul ne-a făcut după ”chipul și asemănarea Sa”!

Când o să devenim conștienți de acest lucru poate o să revină vârsta de aur pe Pământ.

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Horoscop

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI