Editura Evenimentul si Capital

Horoscop. Aproape o sută de astrologi lucrează la Horoscopul pe zodii pentru anul 2018. Generațiile și Marile Conjuncții

Radu Ștefănescu
Autor: | | 0 Comentarii | 11340 Vizualizari

Horoscop Astrologia științifică creștină este o astrologie a aspectelor în care conjuncțiile au un rol principal. Mai mult, se caută în istorie să se vadă ce s-a întâmplat pe Pământ, ce evenimente au avut loc la producerea respectivelor conjuncții. Se fac șiruri de evenimente-conjuncții și se vede care este direcția, trendul.

Horoscop Pe 4 decembrie s-au născut Francisco Franco, Vasili Kandinsky, Deanna Durbin, Horst Buchholz, Nicolae Cartojan, Octav Desilla.

Sinaxar, în calendarul creștin-ortodox, Sf. Mare Muceniţă Varvara.

Tradiţional, în "Kalendar", Bubatul, Zilele Bubatului, Sărbătoarea bubelor, Sărbătoarea Vărsatului, Barboasele, Varvara, Barbura, Savele.

Horoscop Timp de trei zile se ţine festivalul vărsatului de vânt, boală de temut în colectivităţile ţărăneşti, de demult. În special copiii sunt ţinta unor practici strămoşeşti. De exemplu mamele „îmbărburează” copiii, ungându-i pe faţă cu miere, cu apă cu zahăr – ca cei mici să facă o formă uşoară de vărsat, „boala să fie dulce”. Se pare că obiceiul vine de la ciuma cea mare, din secolul XIV. Unii autori consideră însă că mai de dimpuriu, din neoliticul superior, fiind şi un obicei dacic.

Horoscop Femeile împart miere. De unde vine obiceiul? Iată:

Imediat după Anul Nou dacic, tarabostes conduceau mici cete de războinici către cele patru zări. Prietenilor, aliaţilor, le duceau oale decorate cu spirala dacică, pline cu înmiresmata miere de Carpaţi. Duşmanilor le aruncau peste palisade, din fuga cailor, câteva mănunchiuri de săgeţi, care gest însemna: "o să aveţi nevoie de ele, dacă ne hotărâm să venim după voi!"

Horoscop Dacă, în loc de săgeţi, aruncau mănunchiuri de crenguţe, de brad, mereu verde, însemna că dacii sunt gata să cadă la o învoilă, chiar o alianţă, în anul ce începea. Galii, britonii, roxolanii, sciții dar şi alte popoare vechi europene, aveau cam acelaşi obiceiuri „diplomatice” de Anul Nou, care, la început, cădea fie la echinocţiul de primăvară, fie la, sau aproape de solstiţiul de iarnă!

Horoscop De atunci, din antichitate, s-a păstrat uzanţa uniformă, folosite de multe popoare, populaţii europene, romanii în primul rând, uzanţă diplomatică astăzi mondială, de a oferi o perecere şi/sau o vânătoare ambasadorilor, imediat după Anul Nou, gest care confirmă continuarea unei politici obişnuite, normale.

În această zi se pun în apă crengi de măr, vişin, prun etc. şi se lasă până de Florii. Dacă rămurelele înfloresc e semn de an mănos, cu recoltă bună. (Pamfile).

Horoscop Sf. Varvara este protectoarea minerilor. „Sf. Varvara îi plac petrecerile, glumele şi cântecul” (Ghinoiu). Nimeni nu intră în mină, minerii chefuiesc, pentru că se spune că Sf. Varvara inspectează mina şi pune semne unde este pericol. (Speranţia)

Horoscop O versiune creştinată a Marii Zeiţe Demeter şi a ficei ei Persephona din mitologia greco-romană, vechea credinţă europeană. Se pare că adoptată de geto-daci sub numele de Semele, zeiţa frigiană, unii spun cabiră, a pământului. În aceste zile era pomenit şi marele Zamolxe sub ipostaza de stăpân al pământului şi al subsolului, al peşerilor şi, prin extensie, al minelor.

Demeter este stâpâna solului, a recoltei, şi prin fiica ei Persephona, care stătea jumătate din timp în împărăţia soţului ei, Hades (explicaţia anotimpurilor) şi subsolul, peşterile, minele, râurile subterane. Nimic nu se întâmpla în mină fără voia ei. Minerii o adorau şi îi aduc jertfe. Astăzi, pentru Sf. Varvara...

⃰ ⃰ ⃰

Horoscop Dragi lupi, padawani și hobbiți, pentru domniile voastre lucrează 97 de astrologi, la crème de la crème, din toată lumea. Mai sunt câteva zile și Horoscopul 2018, pe zodii, va fi gata. La Dimineața Astrologilor care a avut loc în noaptea schimbării datei din octombrie, s-a hotărât să se facă anul acesta horoscopul pentru anul viitor, 2018, pe baza astrologiei pe care o practic eu și încă câțiva în lume, astrologia științifică creștină. Cea stabilită de cardinalul Pierre d’Ailly, care o dorea canonică, și asumată de papa Urban.

Horoscop În astrologia mondială domnește aceiași criză care se observă în mai toate domeniile vieții. O prăbușire a calității și un amestec aiurea a astrologiei cu… orice! Cu numerologia, această șmecherie de salon, cu tarotul, mistici orientale, I Ching, de exemplu, și cu fel de fel de invenții și escrocherii care de care mai idioată. Mai mult, astrologia este confiscată de psihologi de doi bani, mai nebuni ca pacienții lor, spunea numărul 1, din Brazilia. În ultimul timp s-a observat că astrologia vedică, practicată de majoritate, nu dă rezultate. Normal, este doar o superstiție! Din nefericire și o să vă spun de ce, am scris așa, un astrolog a venit cu un extras de ziar. Acolo se spunea: Câteva din prognozele unor evenimente anunţate cu mult timp înainte de R. Ştefănescu, astrologul din România :

- cutremurul din 4 martie 1977, din România, prezis cu un an înainte

 • războiul din Afghanistan din 1980, cu două luni înainte
 • explozia de la Cernobâl din 1986, cu un an înainte.
 • evenimentele globale din 1989, cu doi ani înainte.
 • în 1991 a indicat timpul la care se va petrece un cutremur de gradul 5, cu o precizie de... patru minute, cu o săptămână înainte
 • puciul de la Moscova din 1993, prezicere făcută în 1992
 • vizita Papei în România în anul 1999, prognozată încă din 1992
 • fluctuaţiile şi căderile sezoniere ale bursei, cu două săptămâni înainte
 • cutremurul din Taiwan din 1999, cu o săptămână înainte
 • alegerea preşedintelui Bush, cu un an înainte
 • evenimentele din 9.11. 2001, în decembrie 2000
 • intervenţia americană în Orient, în decembrie 2000
 • invitarea României în NATO (Soarta României se hotărăşte în 2002)
 • alegerea lui Nicolas Sarkozy ca președinte al Franței, cu doi ani înainte
 • intrarea României în UE, la 1 ianuarie 2007, cu trei ani înainte,
 • alegerea unui republican la Casa Albă, prognoză făcută în anul 2015 pentru anul 2016.
 • conflictul dintre Rusia și Ucraina, cu un an înainte
 • mai multe cutremure, de mici intensități, cu câteva zile înainte etc etc etc

Horoscop Așa că astrologii au zis: ia să vedem ce este cu metoda lui ”mister Rado” pare că dă rezultate. Mai nefericită decizie nu se putea! De ce? Simplu, a trebuit să le explic în grupuri și la fiecare în parte ce, de ce și cum se face astrologia științifică creștină. Mai mult, când s-au prins de ce este vorba, că este ceva logic, științific, cauză-efect, au cerut mai multe explicații, ba au mai apărut și astrologi noi ca să-i învăț. Era pe gratis, nu? Este complicat și cere multă muncă. Sunt foarte obosit, nu mi-a căzut bine atâta muncă și nopți pierdute după răceală, sau ce-am avut.

Astrologia științifică creștină este o astrologie a aspectelor, în care conjuncțiile au un rol important.

Mai mult, se caută în istorie, pe un perioadă cât mai lungă, să se vadă ce s-a întâmplat pe Pământ, ce evenimente au avut loc la producerea respectivelor conjuncții. Se fac șiruri de evenimente-conjuncții și se vede care este calitate, direcția, trendul.

Horoscop Cardinalul Piere d’Ailly, în secolul XIV, este primul care a atras atenția asupra Marilor Conjuncții, conjuncțiile dintre Jupiter și Saturn, care se repeta cam la 20 de ani. Tot el este cel care a postulat și așa a rămas, nu numai în astrologie, peste tot, în toate domeniile vieții, că o generație este totalitatea celor născuți în 20 de ani, între două conjuncții Jupiter-Saturn. În prezent, suntem în a 376-a generație de la Facerea Lumii, generația argintie de cositor, de la 31 mai 2000 la 21 decembrie 2020. Scrieți-mi la dom.profesor@gmail.com ca să vă spun fiecăruia din ce generație făceți parte, dacă aveți această curiozitate.

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Horoscop

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI
Tema zilei
17:58 DRAGNEA NU mai ARE de ALES! DEMISIA sau CĂDEREA GUVERNULUI? PSD poate PIERDE MAJORITATEA în PARLAMENT, dacă actualul LIDER NU SE REATRAGE 17:37 Partizanii lui DRAGNEA activează OPȚIUNEA NUCLEARĂ. Acuzații de COLABORARE cu STATUL PARALEL. „Parcă e venită din LABORATORUL KOVESI-MAIOR-COLDEA!” 17:01 ATACURI repetate în PSD. O întreagă ORGANIZAȚIE de partid SUSȚINE scrisoarea împotriva lui DRAGNEA. 16:25 DRAGNEA vs PSD. Un nume GREU din PARTID susține SCRISOAREA CELOR TREI. 15:50 REACȚIA lui DRAGNEA la LOVITURA de PALAT. „Despre DEMISIE discutăm în CExN” 15:09 Firea nu-l uită şi nu-l iartă pe Dragnea. ATACUL CARE SPUNE TOTUL despre intenţiile ei. News alert 15:07 Cei trei grei vs. Dragnea. SCRISOARE DESCHISĂ INCENDIARĂ despre „starea Partidului Social Democrat”. Breaking news 15:05 Dragnea, APROAPE de FINAL. „DEMERSUL PERVERS” din SCRISOAREA CELOR 3 îi poate fi FATAL. ÎL TRĂDEAZĂ şi Dăncilă? Analiza lui Dan Andronic 15:04 E clar, DRAGNEA ESTE ÎNCOLŢIT din toate părţile! Încă o LOVITURĂ DE RĂSUNET în interiorul PSD 14:21 REACȚIE din GUVERN cu privire la SCRISOAREA CELOR TREI GREI. „Momentul este PROST ales” 14:14 Ponta CONFIRMĂ COLAPSUL LUI DRAGNEA! Cine urmează la conducerea PSD? 14:08 Dragnea A PRIMIT MAREA VESTE de la Instanța Supremă. DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ pentru liderul PSD. Breaking news 13:35 STĂNESCU nu-l mai SUPORTĂ pe DRAGNEA. Mesaj AGRESIV de ULTIMĂ ORĂ 13:27 ZÂNZANIE în PSD! ARDELENII ies la ATAC. Planul EXTREM pentru SUSȚINEREA lui Dragnea 13:07 Ștefănescu reacţionează după SCRISOAREA CELOR 3. Se ştie când SE VA DA CEA MAI APRIGĂ BĂTĂLIE pentru putere în PSD 13:07 IORDACHE transmite o REPLICĂ EXTREM de TRANȘANTĂ către CEI TREI GREI care au redactat scrisosarea deschisă 12:57 Ion Cristoiu a surprins DETALIUL NEVĂZUT din scrisoarea celor 3? ÎNTREBAREA al cărei răspuns POATE FI SALVAREA LUI DRAGNEA. Alertă 12:14 Ultimatumul Vioricăi Dăncilă pentru Liviu Dragnea! Cât mai rămâne în funcție? Editorial de Anca Andrei

Articole salvate