Evenimentul Zilei > EVZ Special > Hitler trăieşte în Africa! Primele declaraţii ale sale fac ocolul planetei chiar acum
Hitler trăieşte în Africa! Primele declaraţii ale sale fac ocolul planetei chiar acum

Hitler trăieşte în Africa! Primele declaraţii ale sale fac ocolul planetei chiar acum

Incredibil şi totuşi adevărat! Dictatorul Germaniei Naziste revine în actualitate şi în atenţia întregii planete odată cu ştirea despre politicianul african Adolf Hitler Uunona, care a câştigat alegerile regionale în Namibia.

Adolf Hitler Uunona este un politician african care a obținut majoritatea la ultimele alegeri (n.r. – 85%) şi care odată expus luminii reflectoarelor a devenit şi mai cunoscut datorită/din cauza numelui său. Hitler al Namibiei (n.r. – fostă colonie germană) nu este deranjat de numele pe care îl poartă şi a subliniat că nu-l va schimba.

Cel responsabil pentru această situaţie este tatăl politicianului, care, în ciuda a ceea ce s-ar putea crede, nu a fost atât de sedus de personalitatea adevăratului Adolf Hitler încât să-şi boteze copilul astfel… Nicidecum! Părintele lui Uuonona a ales numele fiului său fără să se gândească la ceea ce reprezintă.

La rândul său, Uunona a spus cât se poate de clar că nu este un adept al ideologiei naziste. Ăsta, da, paradox, nu-i aşa? Să te cheme Hitler şi să ai fii împotriva naziştilor…

Hitler Uunona nu vrea să calce pe urmele lui Adolf Hitler

Ce s-a mai aflat despre noul Hitler? Dincolo de faptul că nu este adeptul nazismului, el a precizat că nici nu plănuiește să cucerească lumea, aşa cum îşi propusese Adolf Hitler, care a marcat istoria lumii pentru totdeauna odată cu Al Doilea Război Mondial. Uunona a candidat din partea partidului SWAPO şi s-a impus categoric în regiunea în care mai multe persoane, străzi și locuri încă poartă denumiri germane.

„Tatăl meu mi-a dat numele după acest bărbat. El probabil nu a înțeles care era cauza lui Adolf Hitler. În copilărie mi se părea un nume normal. În adolescență am înteles că Hitler a încercat să cucerească lumea”, a spus Adolf Hitler Uunona, ale cărui declaraţii şi caz au fost preluate de presa internaţională.

Pentru soţie, el este doar Adolf

Soția lui Uuonona îi spune Adolf, la fel cum o fac și apropiații. Mai mult, el se recomandă Adolf Uunona, o dovadă a faptului că Hitler este un nume care cântăreşte foarte greu în buletinul lui.

Partidul SWAPO a fost la conducere în Namibia încă de la victoria obținută împotriva Apartheidului, un sistem social, politic și economic rasist impus de guvernele minorității albe din Africa de Sud de-a lungul secolului al XX-lea. Apartheid prevedea segregarea raselor şi, printre altele, interzicea majorității negre dreptul la vot și libera circulație.

Namibia a fost cunoscută în trecut drept Africa de Sud Germană și a fost colonizată de germani din 1884 până după cel de-Al Doilea Război Mondial. După 10 ani de la finalul conflagraţiei, o ştire a făcut ocolul lumii: Hitler ar fi supravieţuit celui de-Al Doilea Război Mondial! Informaţia se regăseşte în într-un raport postat pe site-ul Agenției Centrale de Informații, celebre CIA. Mai multe detalii despre acest subiect puteţi citi în Evenimentul istoric.

sursa: ladbible.com