Evenimentul Zilei > Opinii > Invitatii EVZ > LOVITURĂ DE TEATRU. Hillary Clinton cere Europei să OPREASCĂ IMIGRAȚIA
LOVITURĂ DE TEATRU. Hillary Clinton cere Europei să OPREASCĂ IMIGRAȚIA

LOVITURĂ DE TEATRU. Hillary Clinton cere Europei să OPREASCĂ IMIGRAȚIA

Vă vine sau nu să credeți, în vreme ce liderii europeni se pregătesc să semneze Pactul ONU care trece imigrația printre drepturile fundamentale ale omului, regina neîncoronată a globalismului, Hillary Clinton, cere Europei să pună capăt primirii de refugiați și imigranți.

„Admir generozitatea și aproprierea plină de compasiune a unor lideri europeni precum Angela Merkel (în problema imigrației n.r.), dar cred că e corect să spunem că Europa și-a îndeplinit partea care îi revenea și trebuie să dea un mesaj foarte clar- nu mai poate oferi refugiu și sprijin. Pentru că, dacă nu se găsește o rezolvare la imigrație, această problemă va continua să transforme viața noastră politică.” Ați răsuflat ușurați, nu-i așa? Fosta candidată la președinția Statelor Unite ale Americii nu și-a trădat crezul umanisto-progresisto-democrat. Nu e vorba de a-i abandona pe bieții oameni care vin cu milioanele spre Europa, nici vorbă de a apăra viața, integritatea și civilizația popoarelor europene, Doamne, ferește! E doar o decizie strategică de a bloca creșterea în sondaje a populiștilor și naționaliștilor. O spune răspicat chiar Hillary Clinton în interviul acordat publicației The Guardian. „Cred că Europa trebuie să controleze migrația, pentru că acest proces aprinde flacăra (naționalismul n.r.) .”

Hillary Clinton nu a uitat, în același interviu, să trimită niște săgeți otrăvite spre vechiul ei inamic Steve Bannion, fostul strateg al lui Donald Trump. „Roma este locul potrivit pentru el, aici există încă din antichitate pâine și circ. Abateți atenția oamenilor, țineți-i captivi în prejudecățile lor și dați-le sentimentul că fac parte din ceva mult mai măreț decât ei înșiși… Orbiți-i, în vreme ce politicienii și marii oameni de afaceri îi fură. Este o poveste clasică, iar Bannon este cel mai recent avatar al acesteia.”

Tipic pentru Hilary Clinton și pentru stânga globalistă. „Hoțul strigă: Prindeți hoții!”. După ce decenii în șir au manevrat cum au vrut opinia publică prin inginerie socială și toată imensa mașinărie de propagandă formată din ziare, televiziuni, lobby-uri, ONG-uri, grupuri de presiune și manifestații violente de stradă, acum tot ei
pozează în victime. Hillary Clinton nu vrea să admită că a pierdut alegerile din cauza propriilor interese oneroase, din cauza finanţatorului ei George Soros și a nintereselor financiare globale pe care acest om le reprezintă. Nu Donald Trump, nici Steve Banon, ci ea însăși este reprezentanta elitelor care controlează afacerile din întreaga lume.