Harry şi Meghan Markle au anunțat nu vor mai discuta cu taboidele engleze. Relaţia celor doi cu presa era la pământ de mult timp, dar acum ruperea relaţiilor a fost consfinţită într-o manieră definitivă şi oficială.

Harry şi Meghan au trimis o scrisoare directorilor publicaţiilor The Sun, Daily Mail, Mirror şi Express, comunicându-le că nu vor mai răspunde întrebărilor jurnaliştilor acestora.

De acum înainte vor adopta o politică cu „zero angajamente”, cu excepţia situaţiilor când le vor da în judecată sau atunci când vor considera oportună această posibilitate.

Într-un atac foarte dur, foştii duci de Sussex – proaspăt mutaţi la Los Angeles – au scris că nu mai intenţionează să ofere informaţii „unei economii de bârfe şi distorsiuni” şi au acuzat tabloidele că răspândesc „poveşti false, strâmbe sau iraţional invadatoare”.

Acestea fiind spuse de către Meghan şi Harry, este clar că vor curge şi procesele din clipa când tabloidele britanice vizate nu vor înceta să mai scrie despre ei.

Iar Daily Mail nu este la prima divergenţă cu foştii prinți. Scandalul a fost imens deoarece au publicat o scrisoare strict personală pe care Meghan i-a adresat-o tatălui ei. La scurt timp, tabloidul, a publicat-o încălcând toate drepturile ce privesc intimitatea unei persoane.