Evenimentul Zilei > Monden > Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea
Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea

Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea

Este prins într-un scandal uriaș de divorț și impotriva lui au fost lansate acuzații grele.

Harry și Meghan, foști membri ai Casei Regale ai Marii Britanii au îneput o nouă viață și s-au mutat în SUA. Cuplul și-a achiziționat o vilă luxoasă în Santa Barbara (California) și trebuie să facă față unor cheltuieli uriașe, de aproximativ 500.000 de dolari anual, bani ce includ ratele la bancă, utilitățile și renovările.

Casa a aparținut unui oligarh rus, care a amenințat că-și taie fosta soție, după cum anunță ziariștii de la The Sun. Se pare că Harry și Meghan și-au achiziționat casa de la o companie deținută de rusul Sergey Ghrisin, un important om de afaceri care s-a extins cu businessurile și peste Ocean. Ghrisin se află într-un proces de divorț cu fosta soție, Anna Fedoseeva. El și-a acuzat partenera că avea o relație cu Jennifer Sulkess, iar cele două urmăreau să pună mâna pe banii lui.

Rusul a acuzat că cele Jennifer Sulkess și Anna Fedoseeva l-au escrocat de 561.000 de dolari, bani folosiți pentru a-și achiziționa un Bentley și a-și finanța stilul de viață luxos. Pe de altă parte, el este învinuit de fosta soție că a dus o campanie de teroare împotriva ei.


Prinţul Harry şi Meghan Markle au dat o mare lovitură financiară! Alertă în SUA

Credeaţi că Meghan se mută oriunde? Are printre cei mai bogaţi şi celebri vecini. Este cea mai scumpă enclavă din SUA


El ar fi amenințat-o pe Fedoseeva că o va omorî. „Totul se va întâmpla la lumina zilei, în plină stradă, sub ochii oamenilor. O să te îngrop într-un siciru”, ar fi spus miliardarul. El mai este acuzat de fosta parteneră că a amenințat-o cu o armă cu amortizor, pe care i-a pus-o la cap.

Există documente în instanță care îl incriminează pentru că și-ar fi bătut soția, lovind-o cu capul, fapt ce l-a făcut să-și piardă mai mulți dinți.