Evenimentul Zilei > International > Haos pe aeroporturi! Români blocați 18 ore la Liege. Laura Kovesi, printre ei
Haos pe aeroporturi! Români blocați 18 ore la Liege. Laura Kovesi, printre ei

Haos pe aeroporturi! Români blocați 18 ore la Liege. Laura Kovesi, printre ei

A fost haos general pe aeroportul din Liege, unde sute de oameni au rămas blocați.

Unii pasageri au fost nevoiți să aștepte mai bine de 18 ore pentru a prinde o legătură de zbor. Momente de coșmar au trăit și românii, conform B1 Tv, care informează că peste 180 de conaționali au stat blocați în aeroportul belgian.

Unul dintre pasagerii cursei WizzAir a povestit ce s-a întâmplat: „Suntem la aeroportul din Liege, trebuia să pornim din Charleroi la ora patru, ieri. Zborul a fost întârziat mai multe ore. Ultima întârziere a fost la 10.40, apoi am fost transferați pe un Cargo, nu civil. Avionul a sosit la miezul nopții, la 12 jumătate, dar după ce a ajuns am fost informați că zborul a fost anulat. Motivul a fost că piloții aveau nevoie de odihnă pentru că au depășit numărul de ore”.

Din cele relatate, se pare că pe aeroport a fost și Laura Codruța Kovesi, fosta șefă DNA.

„26 de persoane din cele 180 au mers la hotel, dar din câte am înțeles de la doamna consul au fost nevoiți să plătească dânșii din buzunar, urmând să fie decontați de companie. Restul de persoane circa 150 au rămas pe aeroport. Ni s-a promis că vom pleca la ora 11, dar nici una din aceste surse nu este Wizzair. Nu am avut nici un contact cu compania, nici un reprezentant nu a fost alături de noi, nu ni s-a răspuns la telefon. Până la urmă singurele surse de informații au fost email-urile automate trimise de Wizzair. Doamna Kovesi este alături de noi, a fost foarte solidară”, a povestit unul dintre pasagerii cursei WizzAir.