Evenimentul Zilei > Actualitate > Halep s-ar putea umple de bani dacă va lua titlul la US Open. PREMII COLOSALE oferite la Grand Slam-ului de peste Ocean
Halep s-ar putea umple de bani dacă va lua titlul la US Open. PREMII COLOSALE oferite la Grand Slam-ului de peste Ocean

Halep s-ar putea umple de bani dacă va lua titlul la US Open. PREMII COLOSALE oferite la Grand Slam-ului de peste Ocean

Ediția din acest an a turneului de Mare Șlem de la US Open va avea fondul de premiere mărit cu 9% față de cel de anul trecut. Competiția va avea loc în perioada 28 august - 10 septembrie.

Organizatorii de la US Open, ultimul turneu de mare Șlem al anului, s-au ținut de promisiune și au plusat câștigurile din acest an. Astfel, față de ediția de anul trecut, celebrul turneu din Queens (New York) va avea o creștere a fondului de premiere de 9%, suma totală fiind de 50,4 milioane de dolari. Tenisul se vinde foarte bine în SUA, și din această cauză premiile sunt pe măsura spectacolului de pe teren. „În urmă cu 5 ani, le-am promis jucătorilor că premiile de la US Open vor depăşi 50 de milioane de dolari. Iată că ne-am ţinut de promisiune!", a declarat Katrina Adams, preşedintele Federaţiei de Tenis din SUA.

Cei ce vor câștiga probele de simplu vor încasa câte un cec în valoare de 3,7 milioane de dolari, iar finaliștii „se vor mulțumi” cu cu câte 1,8 milioane de dolari.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: