Evenimentul ZileiActualitateHalep riscă o prăbușire fără precedent

Halep riscă o prăbușire fără precedent

Halep riscă o prăbușire fără precedent
S imona Halep a căzut din nou pe locul 3 WTA, dar acum riscă să părăsească și Top 10, după mai bine de cinci ani de zile. Acest lucru va fi posibil pentru româncă în funcție de parcursul pe care îl va avea la Roland Garros (29 mai - 9 iunie), unde anul trecut a fost încoronată.

 2.000 de puncte de apărat la Paris

După ce a reușit, în sfârșit, să triumfe la Roland Garros, turneul ei preferat, Halep are în această ediție a competiției greaua misiune de a-și apăra cele 2.000 de puncte cucerite în ediția precedentă. Recent, „Simo” nu și-a putut apăra finala de la Roma de anul trecut, și, astfel, a rămas fără 584 de puncte. Conform clasamentului live (virtual), Simona va avea, la debutul turneului major din Hexagon, un total de 3.563 de puncte, dar va fi pe locul al șaptelea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dacă va fi eliminată mai devreme la Roland Garros, iar trei dintre tenismenele Aryna Sabalenka, Anastasija Sevastova, Caroline Wozniacki și Belinda Bencic (aflate în afara Top 10) ar trece de semifinale, atunci jucătoarea noastră va ieși din Top 10 pentru prima dată după mai bine de cinci ani.

Pe lângă acest scenariu negativ, Simona Halep este favorită la câștigarea trofeului parizian, în opinia bokmakerilor, având o cotă de 5.50. În acest clasament, românca este urmată de americanca Serena Williams și iberica Garbine Muguruza, ambele având cote de 10.00

 


Accesează: