Evenimentul Zilei > Actualitate > Simona Halep nu a fost eleva preferată a lui Wim Fissette. „E cea mai muncitoare, e fantastic! Asta îți dorești ca antrenor”
Simona Halep nu a fost eleva preferată a lui Wim Fissette. „E cea mai muncitoare, e fantastic! Asta îți dorești ca antrenor”

Simona Halep nu a fost eleva preferată a lui Wim Fissette. „E cea mai muncitoare, e fantastic! Asta îți dorești ca antrenor”

Belgianul Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, a vorbit la superlativ despre tenismena pe care o pregătește încă din 2015.

În 2014, Simona Halep și-a început ascensiunea în circuitul WTA. Sub comanda lui Wim Fissette, constănțeanca a ajuns în finala Roland Garros, semifinala Wimbledon și finala Turneului Campioanelor.

Astăzi, belgianul este mândru de colaborarea pe care o are cu bielorusa Victoria Azarenka (29 de ani, 50 WTA), deținătoare a două titluri de Mare Șlem, Australian Open 2012 și 2013.

Victoria Azarenka e cea mai muncitoare jucătoare cu care am colaborat în ultimii zece ani de zile. E înotdeauna implicată sută la sută, super concentrată. Asta vrei ca antrenor, e fantastic!

În ianuarie și februarie, încă își căuta forma. Nu găsea loviturile corecte. Cred că își dorea prea mult. Era într-unul dintre cele mai slabe momente ale carierei.

La Stuttgart am revăzut-o pe vechea Vika. Sunt încântat. Abia aștept să văd ce suprize a pregătit!”, a declarat Wim Fissette pentru wtatennis.com. 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: