Evenimentul Zilei > Actualitate > Halep, încolțită de presa din SUA: „Și-a pierdut forța mentală”
Halep, încolțită de presa din SUA: „Și-a pierdut forța mentală”

Halep, încolțită de presa din SUA: „Și-a pierdut forța mentală”

După ce a fost eliminată în turul III la Miami, Simona Halep, liderul WTA, a fost caracterizată de jurnaliștii publicației americane „Tennis World Magazine”.

Presa de peste Ocean consideră că tenismena noastră se află acum într-un moment de răscruce, îanintea startului sezonului pe zgură. „Simona Halep se află într-un moment de răscruce în cariera sa. Românca trebuie să aibă acum câteva meciuri convingătoare la turnee de top, pentru a da câteva confirmări importante, atât sie însăși, cât și echipei, fanilor și rivalelor, că merită să fie lider în clasamentul WTA.

Aceste înfrângeri demonstrează cât de precară este forma Simonei. Au fost momente în care a arătat că are încredere în ea, dar sunt și meciuri în care și-a pierdut forța mentală. Jocul ei nu poate fi pus la îndoială, dar foța mentală nu va fi niciodata suficientă dacă nu va crede în ea și în tenisul ei”, a fost caracterizarea dură a Simonei, în paginile „Tennis World Magazine”.

Însă, în încheierea articolului s-a putut citi: „Pe zgură, Simona a jucat mereu bine. Acum va avea ocazia să demonstreze și să le închidă gura celor care o critică”. Halep va reveni pe teren odată cu duelul România – Elveția din Fed Cup, programat pe 21 și 22 aprilie, la Cluj, contânt pentru barajul pentru accederea în Grupa Mondială.