Evenimentul Zilei > Sport > Halep, făcută praf de presa internațională. Retragerea de la Palermo va rămâne în istorie
Halep, făcută praf de presa internațională. Retragerea de la Palermo va rămâne în istorie

Halep, făcută praf de presa internațională. Retragerea de la Palermo va rămâne în istorie

Din cauza numărului mare de infectări cu Coronavirus din prezent, SImona Halep a decis să se retragă din competiția de la Palermo.

Prin gestul făcut, legenda tenisului românesc și-a atras foarte multe critici asupra ei, aceasta fiind „trasă la răspundere” pentru alegerea făcută.

Decizia Simonei Halep de a nu mai participa la turneul de la Palermo a stârnit ecouri în presa internațională.

We Love Tennis: „Directorul turneului de la Palermo e furios pe româncă! Simona Halep a decis să se retragă din cauza măsurilor recente, dar pentru Oliviero Palma, directorul turneului, aceste scuze nu stau în picioare”.

Punto de Break: „Furie la Palermo din cauza Simonei Halep. Pentru directorul turneului, motivul invocat de Simona Halep pentru a părăsi turneul este departe de a fi luat în seamă. Într-un comunicat de presă, Palma și-a arătat furia față de decizia româncei și dă asigurări că toate masurile erau luate”.

Tennis Now: „Simona Halep s-a retras de la Palermo și organizatorii nu sunt deloc fericiți. Simona a luat această decizie din cauza confuziei legate de restricțiile invocate de guvernul italian pentru cetățenii români”.

Tennis Magazine: „Organizatorii de la Palermo, amărâți după decizia Simonei Halep. Turneul de la Palermo va redeschide circuitul, dar va fi fără atracția sa principală”.

Într-un comunicat de presă, organizatorii de la Palermo s-au declarat frustrați și amărâți de decizia luată de Simona Halep.

În schimb, sportiva noastră a explicat motivul pentru care a luat această decizie.

„Dată fiind creșterea numărului de cazuri de COVID-19 din România și fricile mele de a călători în străinătate, am luat, cu greu, decizia de a mă retrage de la turneul de la Palermo. Aș vrea să mulțumesc organizatorilor turneului și ministrului Sănătății din Italia pentru eforturile pe care le-au făcut pentru mine, și anume aceea de a obține derogarea de la intrarea pentru 14 zile în carantină”, a anunțat Simona.

Pentru Simona urmează turneul de la Praga, care va începe pe 10 august.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: