Evenimentul Zilei > Actualitate > Halep a uitat de zgură și revine pe iarbă
Halep a uitat de zgură și revine pe iarbă

Halep a uitat de zgură și revine pe iarbă

Simona va ataca, în această săptămână, trofeul turneului de la Eastbourne, înainte de-a începe cel de-al treilea turneu de Mare Șlem al anului: Wimbledonul

Simona Halep (locul 2 WTA) revine în competițiile din circuitul WTA, după aventura de la Roland Garros, care s-a încheiat cu finala pierdută în fața letonei Jelena Ostapenko.

Intră în linie dreaptă pentru Wimbledon

Românca a decis să se refacă după efortul depus pe zgura de la Paris și a ocolit turneul de la Birmingham. Însă, în această săptămână, cea mai bună tenismenă a țării va evolua în cadrul competiției de la Eastbourne, pe iarbă. Este primul turneu înaintea celui de Mare Șlem de la Wimbledon, acolo unde, în 2014, a jucat o semifinală (cea mai bună performanță la Londra).

Debutează direct în turul al 2-lea

Simona a început în weekend antrenamentele la Eastbourne, acolo unde va debuta direct în turul al 2-lea, împotriva învingătoarei din partida Christina Mchale (locul 59 WTA) și o altă tenismenă venită din calificări. Mai departe, Halep poate da peste cehoaica Petra Kvitova, iar în semifinale are șanse să le înfrunte pe Garbine Muguruza (Spania) sau Agnieszka Radwanska (Polonia).