Evenimentul Zilei > Sport > Hagi ar putea da lovitura cu un nou transfer. Pe cine dorește AC Milan
Hagi ar putea da lovitura cu un nou transfer. Pe cine dorește AC Milan

Hagi ar putea da lovitura cu un nou transfer. Pe cine dorește AC Milan

Gică Hagi ar putea da lovitura cu un alt mare transfer către italieni. AC Milan a pus ochii deja pe un mijlocaș tânăr din formația „regelui”.

Gică Hagi ar putea da un nou „tun” cu un posibil transfer.

Vestea cea mare vine la scurt timp după ce Louis Munteanu a semnat cu Fiorentina. Acum este vorba despre Ștefan Bodișteanu, un alt jucător talentat, despre care se interesează chiar AC Milan.

Se pare că mijlocașul născut la Chișinău a intrat pe radarul internațional deja.

Hagi ar putea da lovitura cu un nou transfer

Echipele de renume din Italia sunt mereu cu ochii pe „puștii” lui Hagi. Louis Munteanu a fost vândut la Fiorentina pentru două milioane de euro. El este foarte apreciat pentru evoluțiile sale de la echipa a doua. Italienii spun că i se pregătește debutul la formația de seniori.

Presa locală din Italia scrie că a venit rândul unui alte jucător crescu de Hagi. AC Milan, o altă echipă mare din Serie A, și-a trimis scouterii să-l urmărească pe Ștefan Bodișteanu.

Ștefan joacă pe postul de mijlocaș ofensiv la vârsta de doar 18 ani.

Până acum a jucat în total în 7 partide. Tânărul mijlocaș a evoluat trei partide în finalul campionatului trecut și alte patru în acesta.

Jucătorul lui Hagi are contract până în anul 2022

Chiar dacă cei de la AC Milan ar dori să-l cumpere pe Ștefan Bodișteanu, el mai are contract până în 2022. Din această cauză nu ar putea obține o ofertă prea bună pentru el.

„Am construit un proiect foarte tehnic la Viitorul. Problema din România este faptul că lumea gândește de azi pe mâine, tot ce apare în media este de natură negativă, dar ca să ai succes trebuie să ai un plan pe care îl numesc „3T”: timp tineri talentați.

Eu cred că România va ajunge la fel cum am fost noi în Generația de Aur, dar trebuie să treacă niște timp și să avem un plan bine gândit. Avem ADN-ul nostru de români, iar istoria ne-a arătat de atâtea ori ce putem să facem”, a spus Hagi, conform ProSport.