Hagi, aproape de o revenire în Turcia?

Hagi, aproape de o revenire în Turcia?

Gheorghe Hagi a fost contactat pentru postul de antrenor principal de conducerea grupării Eskişehirspor, care l-a demis la sfârşitul săptămânii trecute pe tehnicianul Riza Calimbay, informează presa turcă.

"Hagi este favorit pentru a prelua conducerea tehnică la Eskişehirspor, iar variante de rezervă sunt John Benjamin Toshack şi Holger Osieck", scrie publicaţia "Fotomac", citată de Mediafax. De asemenea, ziarul "Fanatik" scrie că turcii de la Eskişehirspor s-au orientat spre Gheorghe Hagi, după ce au eşuat negocierile cu germanul Christoph Daum.

Riza Calimbay a fost demis, duminică, de la conducerea tehnică a echipei Eskişehirspor, formaţie care a obţinut doar două puncte în primele şase etape ale campionatului Turciei şi se află pe locul 17 în clasament.

Dacă se înţelege cu formaţia din Eskişehir, Hagi va începe cea de-a treia aventură în fotbalul turc, după cele de la Bursaspor şi Galatasaray. Fostul căpitan al echipei naţionale a României a cucerit o Cupă a Turciei cu Galatasaray în 2005. Eskişehirspor, echipă care a revenit în prima divizie în urmă cu trei ani, a încheiat pe locul şapte sezonul trecut din Super Liga turcă.

Ne puteți urmări și pe Google News