Evenimentul Zilei > Actualitate > Habar n-avea că stătea cu fundul pe 43.000 de dolari
Habar n-avea că stătea cu fundul pe 43.000 de dolari

Habar n-avea că stătea cu fundul pe 43.000 de dolari

Un bărbat din Michigan a spus că pe un taburet pe care l-a achiziţionat de la un magazin second-hand s-a simțit întotdeauna un pic neconfortabil

El nu știa, însă, că acest lucru se datorează faptului că era umplut cu 43.000 de dolari cash. Omul, pe nume Howard Kirby, a cumpărat taburetul și alte piese de mobilier de la un magazin second-hand din Owosso, la aproximativ 90 de mile nord-vest de Detroit, cu 70 de dolari. El a declarat că a pus mobilierul în casă, dar a realizat că taburetul nu e comod. „Perna părea întotdeauna cam grea”, a spus el. Nora lui Kirby a deschis mobilierul pentru a ajunge la partea de jos a umpluturii sale ciudate și a găsit o cutie care conține puțin peste 43.000 de dolari în numerar.

Kirby a mai declarat pentru MLive că reacția sa inițială a fost să păstreze banii, ba chiar a contactat un avocat care i-a spus că are dreptul legal să-i dețină. Dar, credința lui Kirby l-a făcut să caute proprietarul original al taburetului. „Duhul Sfânt tocmai a venit peste mine și mi-a spus: «Nu, chiar nu este al tău»”, a spus el.

Kirby a revenit la magazin și a luat legătura cu familia care lăsase acolo taburetul. A returnat toți banii. O fi fost bine, o fi fost rău?