Este vorba de unitățile penitenciare Arad, Bacău, Bârcea Mare-Deva, Bistrița, Colibași, Drobeta Turnu Severin, Focșani, Miercurea Ciuc, Ploiești, Poarta Albă, Satu Mare, Penitenciarul de maximă siguranță Craiova, Penitenciarul de minori și tineri Craiova și Spitalul penitenciar Dej.  

Depunerea dosarelor în vederea înscrierii la concurs pentru posturile menţionate, se va face în termen de 15 zile lucrătoare începând cu luni, 7 decembrie 2015.  

Informaţiile necesare pentru participarea la concurs sunt precizate pe pagina oficială a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, www.anp.gov.ro, mai precizează basilica.ro. 

la sfârșitul săptămânii, într-o convorbire telefonică, premierul Dacian Cioloş l-a asigurat pe Patriarhul Daniel că Guvernul va asigura finanţare pentru proiecte de investiţii importante şi că există tot sprijinul pentru a pune la dispoziţie resurse financiare în funcţie de posibilităţi pentru lăcaşele de cult aflate în construcţie. Asta în condițiile în care, potrivit proiectului de buget de pe site-ul Ministerului de Finanţe, Executivul a decis să nu mai acorde finanţări pentru modernizarea lăcaşurilor de cult, după ce execuţia preliminară pe 2015 a conţinut 177 de milioane de lei, iar în 2014 au fost 148 de milioane lei. DETALII AICI