Evenimentul Zilei > Economie > Guvernul acordă o nouă subvenţie pentru IMM-uri
Guvernul acordă o nouă subvenţie pentru IMM-uri

Guvernul acordă o nouă subvenţie pentru IMM-uri

Guvernul României acordă o subvenţie de 70% din taxa de participare pentru primele 100 de societăţi mici şi mijlocii înscrise la Forumul Futurallia.

Acesta se va desfăşura în perioada 10-12 iunie la centrul expoziţional Romexpo din Capitală, a declarat, joi, secretarul general adjunct al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Vlad Dumitru, citat de Agerpres

"Prin implicarea în organizarea acestui eveniment, Camera de Comerţ şi Industrie a României se dovedeşte a fi partenerul pe termen lung al comunităţii de afaceri, gata să ofere sprijinul atât de necesar pentru a creşte vizibilitatea afacerilor româneşti la nivel internaţional. Sperăm ca acest eveniment să producă o schimbare importantă în viziunea oamenilor de afaceri străini asupra României, a potenţialului său economic şi investiţional, pe scurt, să contribuie la repoziţionarea ţării noastre pe harta afacerilor şi investiţiilor mondiale', a mai spus Vlad Dumitru. 

Camera de Comerţ şi Industrie a României a fost, joi, gazda evenimentului de prezentare a Forumului Futurallia, eveniment internaţional devenit un brand deja recunoscut la nivel global. Potrivit reprezentanţilor CCIR, deja au fost înscrie 50 de societăţi din România.